DOSSIER TÈCNIC | 20/05/2015  RuralCat

"Varietats de blat de moro per a gra: producció, cicles, susceptibilitat a virosis i tractament de llavors"

Detall de la portada del Dossier Tècnic núm. 76

Detall de la portada del Dossier Tècnic núm. 76

El Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural ha editat el Dossier Tècnic número 76, dedicat en aquesta ocasió a les “Varietats de blat de moro per a gra: producció, cicles, susceptibilitat a virosis i tractament de llavors”

En aquest Dossier Tècnic, investigadors i tècnics, de IRTA de Lleida i de Mas Badia, de la Universitat de Lleida (UdL) i del DAAM ens informen sobre: Les varietats comercials de blat de moro per a gra de cicles 700 i 600. Indicacions per a la campanya 2015; Producció i cicles de panís als nous regadius del canal Segarra-Garrigues (Sector 1); Avaluació de la susceptibilitat de les noves varietats de panís a virosis presents a la zona de regadius de Lleida i finalment sobre el tractament químic de la llavor de blat de moro en la lluita preventiva contra virosis.

La presentació del Dossier Tècnic en aquesta ocasió, la realitza el Director General d’Agricultura i Ramaderia del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca, Alimentació i Medi Natural, Miquel Molins Elizalde.

 

El més llegit

Agricultura convoca els ajuts directes a l'agricultura i la ramaderia i altres règims d'ajut per a la campanya 2019

Un projecte liderat per bonÀrea Agrupa permet reduir un 10% l'excreció de nitrogen al medi ambient en vedells d'engreix

El proper 11 de febrer s’obren les inscripcions a 5 cursos de formació a distància