Dossier Tècnic

Innovació i transferència de coneixement

El DOSSIER TÈCNIC és una publicació del Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació, de caràcter monogràfic sobre aspectes rellevants de l’activitat agrària, ramadera, alimentària, pesquera, forestal i del món rural, realitzada amb la col·laboració d’experts de l’administració, de universitats i centres de recerca i del sector.

Núm. 99: "Els sistemes agroforestals"

Núm. 98: “Bioseguretat en explotacions porcines”

Núm. 97: “La interacció dels ocells marins i l’activitat pesquera”

Núm. 96: “Energia i regadiu. Bombament solar”

Núm. 95: “Els Grups Operatius a Catalunya. Convocatòria 2015”

Núm. 94: “El tomàquet de Penjar”

  desembre 2018 | Núm. 94

Núm. 93: “Les DOP i IGP agroalimentàries de Catalunya”

Núm. 92: “Combating food waste. Saving food” (English version)

Núm. 92: “La lluita contra el malbaratament alimentari. Aprofitament dels aliments”

Núm. 91: “Biodiversitat cultivada”

Núm. 90: “Alimentació animal”

  maig 2018 | Núm. 90

Núm. 89: "Avicultura de carn"

  desembre 2017 | Núm. 89

Núm. 88: "Requeriments hídrics dels cultius llenyosos (II)"

Núm. 87: "El Programa de desenvolupament rural 2007-2013. Resultats i experiències a Catalunya"

Núm. 86: "Gastronomia i productes agroalimentaris"

Núm. 85: "Fertilització en cereal dhivern"

Núm. 84: "Fanerògames marines"

  novembre 2016 | Núm. 84

Núm. 83: "Nous models de producció saludables i sostenibles en el sector carni"

Núm. 82: "Els sòls de Catalunya"

  març 2016 | Núm. 82

Núm. 81: "10 anys de transferència i de transmissió del coneixement"