Dossier Tècnic
El DOSSIER TÈCNIC és una publicació de caràcter monogràfic sobre aspectes rellevants de l’activitat agrària, ramadera, alimentària, pesquera, forestal i del món rural, realitzada amb la col·laboració d’experts de l’administració, de universitats i centres de recerca i del sector.
Cercador de dossiers tècnics
Núm. 131: "COOPERACIÓ LEADER, una eina clau per al desenvolupament dels territoris rurals"
de juliol 2025 | NUM. 131
Núm. 130: "Grups Operatius a Catalunya. Convocatòria 2019"
de gener 2025 | NUM. 130
Núm. 129: “El relleu generacional i l’emprenedoria agrària a Catalunya”
de juny 2024 | NUM. 129
Núm. 128: “El Fons Europeu Marítim de Pesca i d’Aqüicultura: una eina per a la implementació de l’Agenda Marítima de Catalunya"
d’abril 2024 | NUM. 128
Núm. 127: "Cap a una bioeconomia circular a Catalunya"
de març 2024 | NUM. 127
Núm. 126: "La Cogestió Pesquera a Catalunya"
de febrer 2024 | NUM. 126
Núm. 125: "Sistemes d'integració de vegetació en edificis: experiències a Catalunya"
de novembre 2023 | NUM. 125
Núm. 124: "Sistemes d'integració de vegetació en edificis"
d’octubre 2023 | NUM. 124
Núm. 123: "Grups operatius a Catalunya. Convocatòria 2018"
de setembre 2023 | NUM. 123
Núm. 122: "Sanitat vegetal en tomàquet, col i enciam"
de juny 2023 | NUM. 122
Núm. 121: "Agricultura de precisió: aplicacions al reg. Casos Pràctics"
de març 2023 | NUM. 121
Núm. 120: "Canvi climàtic i la seva incidència en el sector primari"
de juny 2023 | NUM. 120
Núm. 119: "20 anys de foment de la competitivitat en el món cooperatiu"
de desembre 2022 | NUM. 119
Núm. 118: "El Laboratori Agroalimentari i el control oficial"
de setembre 2022 | NUM. 118
Núm. 117: "Grups Operatius a Catalunya. Convocatòria 2017"
de juny 2022 | NUM. 117
Núm. 116: "50 anys d’Escoles Agràries"
de maig 2022 | NUM. 116
Núm. 115: "Enemics naturals de les abelles"
de març 2022 | NUM. 115
Núm. 114: "Dones de mar"
de febrer 2022 | NUM. 114
Núm. 113: "Nous cultius (I): El llúpol"
de novembre 2021 | NUM. 113
Núm. 112: "Venda de proximitat"
de setembre 2021 | NUM. 112
Núm. 111: "Sistemes agroalimentaris sostenibles"
de juliol 2021 | NUM. 111
Núm. 110: “La cadena agroalimentària de Catalunya”
de maig 2021 | NUM. 110
Núm. 109: "La certificació forestal PEFC de Gestió Forestal Sostenible i de Cadena de Custòdia a Catalunya"
de maig 2021 | NUM. 109
Núm. 108: "Grups Operatius a Catalunya. Resultats i conclusions de la convocatòria 2016"
de febrer 2021 | NUM. 108
Núm. 107: "Agricultura de precisió: aplicacions al reg"
de desembre 2020 | NUM. 107
Núm. 106: "Guia tècnica Fruit.Net per a la producció de pera"
de setembre 2020 | NUM. 106
Núm. 105: "La poma de muntanya"
de juny 2020 | NUM. 105
Núm. 104: "Els èquids d’esport, oci i companyia. Orientacions de cura i maneig"
de juny 2020 | NUM. 104
Núm. 103: "Novetats en portaempelts de presseguer"
de maig 2020 | NUM. 103
Núm. 102: "La fusta en la construcció"
de març 2010 | NUM. 102
Núm. 101: "Alternatives als cultius tradicionals de cereals d’hivern a Catalunya"
de febrer 2020 | NUM. 101
Núm. 100: "Recerca i transferència de coneixement al sector agroalimentari, forestal i pesquer de Catalunya"
de gener 2020 | NUM. 100
Núm. 99: "Els sistemes agroforestals"
de juny 2019 | NUM. 99
Núm. 98: "Bioseguretat en explotacions porcines"
de maig 2019 | NUM. 98
Núm. 97: "La interacció dels ocells marins i l’activitat pesquera"
de març 2019 | NUM. 97
Núm. 96: "Energia i regadiu. Bombament solar"
de març 2019 | NUM. 96
Núm. 95: "Els Grups Operatius a Catalunya. Convocatòria 2015"
de febrer 2019 | NUM. 95
Núm. 94: "El tomàquet de Penjar"
de desembre 2018 | NUM. 94
Núm. 93: "Les DOP i IGP agroalimentàries de Catalunya"
d’octubre 2018 | NUM. 93
Núm. 92: "La lluita contra el malbaratament alimentari. Aprofitament dels aliments"
de juliol 2018 | NUM. 92





