Dossier Tècnic
El DOSSIER TÈCNIC és una publicació de caràcter monogràfic sobre aspectes rellevants de l’activitat agrària, ramadera, alimentària, pesquera, forestal i del món rural, realitzada amb la col·laboració d’experts de l’administració, de universitats i centres de recerca i del sector.
Cercador de dossiers tecnics

Núm. 129: “El relleu generacional i l’emprenedoria agrària a Catalunya”
de juny 2024 | NUM. 129

Núm. 128: “El Fons Europeu Marítim de Pesca i d’Aqüicultura: una eina per a la implementació de l’Agenda Marítima de Catalunya"
d’abril 2024 | NUM. 128

Núm. 127: "Cap a una bioeconomia circular a Catalunya"
de març 2024 | NUM. 127

Núm. 126: "La Cogestió Pesquera a Catalunya"
de febrer 2024 | NUM. 126
Núm. 125: "Sistemes d'integració de vegetació en edificis: experiències a Catalunya"
de novembre 2023 | NUM. 125
Núm. 124: "Sistemes d'integració de vegetació en edificis"
d’octubre 2023 | NUM. 124

Núm. 123: "Grups operatius a Catalunya. Convocatòria 2018"
de setembre 2023 | NUM. 123

Núm. 122: "Sanitat vegetal en tomàquet, col i enciam"
de juny 2023 | NUM. 122

Núm. 121: "Agricultura de precisió: aplicacions al reg. Casos Pràctics"
de març 2023 | NUM. 121

Núm. 120: "Canvi climàtic i la seva incidència en el sector primari"
de juny 2023 | NUM. 120

Núm. 119: "20 anys de foment de la competitivitat en el món cooperatiu"
de desembre 2022 | NUM. 119

Núm. 118: "El Laboratori Agroalimentari i el control oficial"
de setembre 2022 | NUM. 118

Núm. 117: "Grups Operatius a Catalunya. Convocatòria 2017"
de juny 2022 | NUM. 117

Núm. 116: "50 anys d’Escoles Agràries"
de maig 2022 | NUM. 116

Núm. 115: "Enemics naturals de les abelles"
de març 2022 | NUM. 115

Núm. 114: "Dones de mar"
de febrer 2022 | NUM. 114

Núm. 113: "Nous cultius (I): El llúpol"
de novembre 2021 | NUM. 113

Núm. 112: "Venda de proximitat"
de setembre 2021 | NUM. 112

Núm. 111: "Sistemes agroalimentaris sostenibles"
de juliol 2021 | NUM. 111

Núm. 110: “La cadena agroalimentària de Catalunya”
de maig 2021 | NUM. 110

Núm. 109: "La certificació forestal PEFC de Gestió Forestal Sostenible i de Cadena de Custòdia a Catalunya"
de maig 2021 | NUM. 109

Núm. 108: "Grups Operatius a Catalunya. Resultats i conclusions de la convocatòria 2016"
de febrer 2021 | NUM. 108

Núm. 107: "Agricultura de precisió: aplicacions al reg"
de desembre 2020 | NUM. 107

Núm. 106: "Guia tècnica Fruit.Net per a la producció de pera"
de setembre 2020 | NUM. 106

Núm. 105: "La poma de muntanya"
de juny 2020 | NUM. 105

Núm. 104: "Els èquids d’esport, oci i companyia. Orientacions de cura i maneig"
de juny 2020 | NUM. 104

Núm. 103: "Novetats en portaempelts de presseguer"
de maig 2020 | NUM. 103

Núm. 102: "La fusta en la construcció"
de març 2010 | NUM. 102

Núm. 101: "Alternatives als cultius tradicionals de cereals d’hivern a Catalunya"
de febrer 2020 | NUM. 101

Núm. 100: "Recerca i transferència de coneixement al sector agroalimentari, forestal i pesquer de Catalunya"
de gener 2020 | NUM. 100

Núm. 99: "Els sistemes agroforestals"
de juny 2019 | NUM. 99

Núm. 98: "Bioseguretat en explotacions porcines"
de maig 2019 | NUM. 98

Núm. 97: "La interacció dels ocells marins i l’activitat pesquera"
de març 2019 | NUM. 97

Núm. 96: "Energia i regadiu. Bombament solar"
de març 2019 | NUM. 96

Núm. 95: "Els Grups Operatius a Catalunya. Convocatòria 2015"
de febrer 2019 | NUM. 95

Núm. 94: "El tomàquet de Penjar"
de desembre 2018 | NUM. 94

Núm. 93: "Les DOP i IGP agroalimentàries de Catalunya"
d’octubre 2018 | NUM. 93

Núm. 92: "La lluita contra el malbaratament alimentari. Aprofitament dels aliments"
de juliol 2018 | NUM. 92

Núm. 91: "Biodiversitat cultivada"
de juliol 2018 | NUM. 91

Núm. 90: "Alimentació animal"
de juny 2018 | NUM. 90

Núm. 89: "Avicultura de carn"
de desembre 2017 | NUM. 89

Núm. 88: "Requeriments hídrics dels cultius llenyosos (II)"
de novembre 2017 | NUM. 88

Núm. 87: "El Programa de desenvolupament rural 2007-2013. Resultats i experiències a Catalunya"
de juny 2017 | NUM. 87

Núm. 86: "Gastronomia i productes agroalimentaris"
de febrer 2017 | NUM. 86
Núm. 85: "Fertilització en cereal d'hivern"
de desembre 2016 | NUM. 85
Núm. 84: "Fanerògames marines"
de novembre 2016 | NUM. 84
Núm. 83: "Nous models de producció saludables i sostenibles en el sector carni"
d’octubre 2016 | NUM. 83

Núm. 82: "Els sòls de Catalunya"
de març 2016 | NUM. 82

Núm. 81: "10 anys de transferència i de transmissió del coneixement"
de desembre 2015 | NUM. 81

Núm. 80: "L'oli d'oliva a Catalunya"
d’octubre 2015 | NUM. 80

Núm. 79: "Fertilització i dejeccions ramaderes"
d’octubre 2015 | NUM. 79

Núm. 78: "La comercialització dels productes pesquers a Catalunya"
de setembre 2015 | NUM. 78

Núm. 77: "La producció i la transformació de la fusta a Catalunya"
d’agost 2015 | NUM. 77

Núm. 76: "Varietats de blat de moro per a gra: producció, cicles, susceptibilitat a virosis i tractament de llavors"
de maig 2015 | NUM. 76

Núm. 75: "Varietats vegetals tradicionals catalanes (II): Els calçots"
de gener 2015 | NUM. 75

Núm. 74: "Substrats per a cultius fora de sòl en horticultura. Materials alternatius per a la preparació de substrats"
de novembre 2014 | NUM. 74

Núm. 73: "Guia Tècnica Fruit.Net per a la producció en cítrics"
de novembre 2014 | NUM. 73

Núm. 72: "Fenologia d'espècies llenyoses cultivades d'interès agrícola"
d’octubre 2014 | NUM. 72

Núm. 71: "Malalties foliars en cereals d'hivern"
de juliol 2014 | NUM. 71

Núm. 70: "Cooperació LEADER. Una eina clau per al desenvolupament dels territoris rurals"
de juny 2014 | NUM. 70