Toggle navigation
-
Cerca
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Campus Empresarial
El Planter. Joves al camp
Xarxa-i.CAT
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de Fertilització
Oficina de l'Oli
Oficina Assessorament
Suport a la Indústria Agroalimentària
Fruit.Net
Agricultura de Precisió
Informació
Informació
Actualitat
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Vídeos
Formació
Formació
Cercador Formació
Formació a Distància (FAD)
Cursos
Formació Escoles Agràries
Veterinaris
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Transferència Tecnològica
Transferència Tecnològica
Cercador jornades
Documentació Jornades
Inscripció Jornada tècnica
Subscripcions
Ponències
Preguntes freqüents (FAQ)
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Accedeix
Segueix-nos a:
Salta al contigut
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Alfons Vázquez Obiols
“En el nou Reglament es proposarà la prohibició de l’ús preventiu de pinsos medicamentosos”
01/06/2018
Ramon Ribot
“Encara és possible diferenciar noves línies de producte autòcton català de temporada quant al gust, olor i conservació”
18/05/2018
Jaume Casadesús
"La recerca, la innovació i la transferència del coneixement, claus per a millorar l’ús de l’aigua en l’agricultura"
21/03/2018
Marta Cerdà
“Amb millores en la bioseguretat es pot reduir un 40% la prevalença de Campylobacter en granges de broilers”
06/02/2018
Gabriel Anzaldi
“Amb SimulaReg, pots millorar les teves estratègies de reg veient-ne abans els resultats i comparant-les amb les d’un expert”
28/12/2017
Ramón Carné
“La majoria de Comunitats de Regants de Catalunya són molt bones gestores de l’aigua“
17/10/2017
Arnau Queralt i Bassa
“Els ramaders, agricultors i pescadors són cabdals per garantir l’alimentació al nostre país”
22/09/2017
Jordi Capdevila
"Hem aplicat tota la innovació que teníem al nostre abast per fer un producte molt diferenciat"
19/07/2017
Oriol Rovira
"L'adaptació als canvis sempre passa per reconèixer la pròpia identitat"
26/06/2017
Marc Solé
"La majoria dels canvis en la nostra explotació han estat provocats per demandes del mercat"
07/06/2017
Carme Ruscalleda
"La cuina és un dinamitzador econòmic i cultural"
11/05/2017
Paul Soto
"Hem de fer la tecnologia més accessible per a pimes, joves i altres col·lectius"
28/04/2017
Pere Castells Esqué
"Sóc molt partidari del plaer. El plaer de cultivar els aliments, cuinar-los i gaudir-los"
13/04/2017
Miquel Pujol Palol
"Uns farratges de qualitat i ben fets estalvien costos i fan produir més"
25/03/2017
Marcel·lí Torras
"La millora de la gestió de la fertilització tot just comença i ha d'anar acompanyada d'un teixit tècnic"
27/01/2017
Miguel Ángel Mateo Mínguez
"Els aiguamolls i les praderies marines capturen i segresten el carboni entre 10 i 30 vegades millor que un bosc tropical"
22/11/2016
Mª Carmen Vidal Carou
"La carn constitueix la millor de les fonts de ferro en una dieta saludable"
23/09/2016
Carles Luz
"La fusta és un recurs natural del municipi que podem aprofitar en el nostre benefici"
05/07/2016
Olga Martín Belloso
"Afortunadament la relació entre la universitat i l'empresa és cada vegada més estreta"
21/06/2016
José Luis Rodríguez
"El nostre projecte empresarial va néixer amb un objectiu social"
24/05/2016
Pàgina 4 de 15
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 61 - 80 de 297 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →