Toggle navigation
-
Cerca
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Campus Empresarial
El Planter. Joves al camp
Xarxa-i.CAT
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de Fertilització
Oficina de l'Oli
Oficina Assessorament
Suport a la Indústria Agroalimentària
Fruit.Net
Agricultura de Precisió
Informació
Informació
Actualitat
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Segueix-nos a:
Salta al contigut
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Amadeu Ros
“Volem ser la veu davant de les administracions públiques per defensar els interessos dels regants”
25/06/2019
Oliver Yates
“Captures accidentals: és fonamental treballar conjuntament per trobar la solució que s’adapti a cada pesquera”
21/06/2019
Membres de Grups Operatius
"Els Grups Operatius representen una oportunitat en l’àmbit de l’assessorament en innovació i la transferència al sector"
14/06/2019
Pilar Comes
“Volem aconseguir configurar la tercera pota de l’agricultura mediterrània i valoritzar la nostra flora aromàtica i medicinal”
07/06/2019
Joaquim Solé
“Oferim la possibilitat de conèixer tot el món dels castanyers i de la castanya d’una manera sostenible i respectuosa amb el nostre entorn”
31/05/2019
Sebastià Banús i Jordi Blanch
“Una característica dels Calçots de Valls IGP és que garanteixen la uniformitat i, a l’hora de coure, això és un valor afegit”
24/05/2019
Àngel Aibar
“El ramader que utilitzi tot el potencial de VP Suis podrà portar una traçabilitat perfecta a la seva explotació”
17/05/2019
Henri Philippe Alegria
“Des de l'àmbit rural hem combinat innovació, investigació i tradició amb l'objectiu de desenvolupar un oli d'oliva verge extra d'autor”
10/05/2019
José María Omaña
“AIMCRA considera que el bombament solar és l’única sortida a la crisi provocada pel sobrecost energètic del reg”
03/05/2019
Lluís Amat
“Bas de Màgia és bona manera de reivindicar el món rural, que no està renyit en absolut amb la innovació”
26/04/2019
Joan Gil
“Entendre la informació que ens donen és clau per saber si un producte és més o menys adequat per a tu”
12/04/2019
Jordi Graell
“Un fet diferenciador de l’ETSEA és que ha tingut i té la voluntat de continuar sent en el futur una escola investigadora”
29/03/2019
Ernest Mas
“Creiem que és necessari caminar cap a una agricultura sostenible que pugui garantir la màxima sostenibilitat i posar en valor el nostre sector”
15/03/2019
Xavier Blasco i Montserrat Subirana
“Les noves tecnologies contribueixen a la millora de la producció agrícola i faciliten les tasques als agricultors”
28/02/2019
Humbert Contí i Meritxell Jardí
“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”
14/02/2019
Francesc Ribas
“El Model 365 és un procés de treball integral per al cultiu sostenible, eficient i responsable de tomàquet de proximitat i qualitat durant tot l’any”
29/01/2019
Pere Colat
“Si comprem un aliment de qualitat, comprem salut”
11/01/2019
Pere Frigola
“Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”
20/12/2018
Josep Miquel Canut
“Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”
06/12/2018
Joaquim Comella
“La IGP protegeix el que és nostre”
23/11/2018
Dr. Ramon Morral
“Exigir l’aplicació de la llei és la clau de volta de l’èxit de les DOP i IGP, així com de les varietats vegetals”
16/11/2018
Albert Puigdemont
“El fet que el públic pugui conèixer l’origen del que mengen posa en valor la nostra feina”
02/11/2018
Carmel Mòdol
“Aquest pla vol fer front a una crisi endèmica que ha deixat una pèssima retribució al sector”
19/10/2018
Pau Frigola
“Amb Mooma el que hem fet és agafar l’experiència fructícola familiar i aplicar-la a un model de negoci més innovador”
05/10/2018
Vicenç Boadas
“El desenvolupament d’elaborats carnis amb nivells més baixos de greixos i sal serà el nou cavall de batalla de les especialitats càrnies”
21/09/2018
Laia Roig
“Hem viscut molts moments inoblidables que omplen professionalment i personalment”
07/09/2018
Jordi Canaldas
“La FAD va néixer amb el repte d’aconseguir que la formació a distància fos una realitat en el món rural”
24/08/2018
Octavi Quintana-Trias
“La prioritat de PRIMA és entendre els lligams entre l’aigua, l’agricultura i l’alimentació i promoure’n una gestió integrada”
10/08/2018
Tristram Stuart i Carina Millstone
“A Catalunya tenim el privilegi de treballar amb organitzacions molt desenvolupades i actives”
27/07/2018
Albert Sala
“La jardineria sostenible sorgeix de la idea de fer parcs i jardins amb espècies adaptades al nostre medi per estalviar recursos externs”
12/07/2018
Pàgina 2 de 10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 31 - 60 de 299 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →