Toggle navigation
-
Cerca
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Campus Empresarial
El Planter. Joves al camp
Xarxa-i.CAT
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de Fertilització
Oficina de l'Oli
Oficina Assessorament
Suport a la Indústria Agroalimentària
Fruit.Net
Agricultura de Precisió
Informació
Informació
Actualitat
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Segueix-nos a:
Salta al contigut
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Albert de Moner i Santilari
"El programa de control de rendiments i millora genètica és clau pel futur de la raça bruna"
16/03/2010
Stéphane Le Foll
"L'agricultura pot ser una gran aliada en la lluita contra l'escalfament global"
19/02/2010
Silvio Elías
"Més del 50% dels productes ecològics que distribuïm són fets a Catalunya"
03/02/2010
Janice Albert
"Comptar amb etiquetes clares ajuda a diferenciar els productes alimentaris"
02/02/2010
José Ramón Castells
"La principal característica del nostre musclo és el gust, la textura i la qualitat diferenciada"
14/01/2010
Toni Torrent
"L'agricultura pot ser una gran aliada en la lluita contra l'escalfament global"
18/12/2009
Francesc Blanch
"La verema d'enguany ha estat formidable"
02/12/2009
Ferran Adrià
"Prefereixo una bona sardina a una llagosta dolenta"
18/11/2009
Paolo de Castro
"El repte no és reduir la producció sinó produir més per alimentar al món"
10/11/2009
Mª Rosa Llombart
"Els mètodes culturals són importants per arribar a un equilibri a l'entorn i un bon control de plagues"
26/10/2009
Mario Barajas
"Les tecnologies permeten als individus ampliar les seves xarxes socials i millorar el seu aprenentatge"
13/10/2009
Oriol Oró
"La Fira esdevé un recurs afegit per a revitalitzar el mercat"
25/09/2009
Joaquim Llena
"La formació i la innovació són la clau per a afrontar el futur amb garanties"
17/09/2009
Ramon Albajes
"És un bon moment per apostar definitivament per la Protecció Integrada en tots els terrenys'
15/07/2009
Montserrat Pujolà
"La tendència actual és la minimització i racionalització de l'ús de l'aigua"
07/07/2009
Teresa Reñé i Anna Vilaseca
"Les dones han estat i són claus en la vertebració de la societat rural"
29/06/2009
José Argilés
"Els xurros, si no se'n fa un consum abusiu, no tenen perquè resultar perjudicials"
15/06/2009
Benito Medina
"Tenir collita de setembre a maig ens permet diversificar el risc"
08/06/2009
Miquel Collell
"EuroPorc no és sols un congrés de dos dies sinó que està present tot l'any"
19/05/2009
Víctor Pascual
"Davant la conjuntura econòmica actual les fires adquireixen ple sentit"
06/05/2009
Tomàs Cuadrado
"La presència de vins foranis a Catalunya ha estat com un avançament de Fórmula 1"
21/04/2009
Pere Castells
"No fem cuina molecular. Fem ciència i cuina"
14/04/2009
Victoria Pons
"L'assessorament nutricional, ja sigui per sedentaris o per esportistes, no pot ser mai universal"
30/03/2009
Pere Gatnau Roca
"Les Jornades Tècniques de la Fira abordaran eines per fer front a la crisi"
16/03/2009
Daniel Valls
"L'aliment ecològic té un valor afegit de respecte pel medi ambient"
09/03/2009
David Lapuerta
"Barcelona Degusta permet als petits productors explicar el seu valor diferencial"
02/03/2009
Isabel Coderch
"Les escoles trien menjar ecològic per una qüestió de salut i qualitat"
05/01/2009
Josep Pere Colat
"El cooperativisme agrari és un model amb molt de futur"
01/12/2008
Josep Maria Monfort
"El sector agroalimentari ha de veure l'IRTA com el seu soci tecnològic"
19/11/2008
Vicent Sanchís
"La indústria alimentària absorbeix amb facilitat els llicenciats en Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UdL"
03/11/2008
Pàgina 7 de 10
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 181 - 210 de 299 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →