Toggle navigation
-
Cerca
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Campus Empresarial
El Planter. Joves al camp
Xarxa-i.CAT
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de Fertilització
Oficina de l'Oli
Oficina Assessorament
Suport a la Indústria Agroalimentària
Fruit.Net
Agricultura de Precisió
Informació
Informació
Actualitat
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Segueix-nos a:
Salta al contigut
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Emili Montesinos Seguí
"El canvi climàtic és un factor molt important en la fitopatologia"
03/06/2011
Ferran Adrià
"La cuina no és un show, és una professió"
25/05/2011
Joan Esteve Julià
"És important la transferència tecnològica perquè l'agricultor sàpiga calibrar bé els equips i que el producte arribi a la planta sense deriva ni contaminació"
29/04/2011
Maria Àngels Oliver
"Propietats d'alguns aliments com el pH final, el color o la capacitat per retenir aigua, permeten elaborar de forma diferent determinats productes carnis"
13/04/2011
Owen Jones
"Els plaguicides naturals són menys perillosos que els convencionals i no deixen residus en el conreu"
01/04/2011
Richard Strange
"Quasi el 40% de les collites mundials es perden per les malalties"
28/03/2011
Antoni Seguí Parpal
"Parlo de comunicació per a la innovació"
24/03/2011
Francesc Casañas
"No totes les varietats tradicionals són bones però algunes joies poden atreure als consumidors"
25/02/2011
Cristóbal Colón
"A banda de promoure productes locals, les cooperatives i empreses socials estan arrelades al territori i no existeix el risc de deslocalització"
31/01/2011
Lucía Callejón
"Els pagesos que conreen productes exògens encara són pocs"
12/01/2011
Alfons Buisan Gómez del Moral
"La nova normativa ha comportat una disminució important i progressiva d'algunes varietats i l'encariment dels costos"
03/01/2011
Manel Berenguer
"Una granja de màxim nivell en productivitat no està renyida amb una bona gestió mediambiental"
17/12/2010
Lluís Estrada
"Si tens un bon producte, a vegades no cal canviar-lo, en tot cas pots innovar en la manera de presentar-lo"
09/11/2010
Antoni Falgueras i Pujol
"Sempre hem posat a primera línia els vins, licors i brandis catalans, i ara encara més perquè tenen molta qualitat"
29/10/2010
Josep Maria Albet i Noya
En un futur "tots els vins seran ecològics"
20/10/2010
Josep Maria Morell
"El cargol és un ingredient important i pels restauradors actuals és un plaer rescatar i difondre les receptes tradicionals, i innovar"
24/09/2010
Eusebi Esgleas i Pares
"Hem d'adequar la flota als recursos existents i respectar el medi ambient, però no ens podem oblidar del pescador"
06/09/2010
Baldiri Guitart
"Incentivar la sembra de llavor certificada és incentivar la qualitat"
23/08/2010
Pablo Rodríguez
"Hem seqüenciat el genoma complet de l'agent causal d'una malaltia tan important com ho és la tuberculosi de l'olivera"
30/07/2010
Robert Savé
"El canvi climàtic no té per què causar grans problemes en l'agricultura, si sabem adaptar-nos-hi i seguim produint bons productes amb valor afegit"
09/07/2010
Jordi Vilarrasa
"Sabíem que si volíem viure de la pagesia havíem de produir i comercialitzar nosaltres mateixos els productes"
02/07/2010
Raoul Battle-Font
"El CIVAM trasllada a l'àmbit quotidià els reptes futurs per tal d'enfortir un món rural debilitat"
26/06/2010
Antoni Cambredó
"Potenciem les jornades tècniques per oferir un major valor afegit a visitants i expositors"
08/06/2010
Valeri Salgot
"La nostra darrera aposta és el compromís amb la sostenibilitat i l'ecologia; per això hem engegat aquesta granja que ha obtingut la distinció del DAR"
05/06/2010
Esteve Bosch
En 15 anys, l'ase català podria superar el perill d'extinció
14/05/2010
Joan Castells
"Darrera d'un gran cuiner sempre hi ha productes de gran qualitat"
03/05/2010
Eduard Mata Albert
"Estem duent a terme els treballs necessaris per a l'elaboració del Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2011-2015".
24/04/2010
Albert de Moner Santilari
"Hem aconseguit implantar i consolidar la vaca bruna, ara toca treballar per a la seva expansió i millora genètica."
09/04/2010
Verònica Martínez
"Els consumidors estan cansats de pagar molt per poc"
01/04/2010
Ramon Lluís Lletjós i Castells
"Cal fixar uns costos de producció per sota dels quals no es pugui vendre"
25/03/2010
Albert de Moner i Santilari
"El programa de control de rendiments i millora genètica és clau pel futur de la raça bruna"
16/03/2010
Stéphane Le Foll
"L'agricultura pot ser una gran aliada en la lluita contra l'escalfament global"
19/02/2010
Silvio Elías
"Més del 50% dels productes ecològics que distribuïm són fets a Catalunya"
03/02/2010
Janice Albert
"Comptar amb etiquetes clares ajuda a diferenciar els productes alimentaris"
02/02/2010
José Ramón Castells
"La principal característica del nostre musclo és el gust, la textura i la qualitat diferenciada"
14/01/2010
Toni Torrent
"L'agricultura pot ser una gran aliada en la lluita contra l'escalfament global"
18/12/2009
Francesc Blanch
"La verema d'enguany ha estat formidable"
02/12/2009
Ferran Adrià
"Prefereixo una bona sardina a una llagosta dolenta"
18/11/2009
Paolo de Castro
"El repte no és reduir la producció sinó produir més per alimentar al món"
10/11/2009
Mª Rosa Llombart
"Els mètodes culturals són importants per arribar a un equilibri a l'entorn i un bon control de plagues"
26/10/2009
Mario Barajas
"Les tecnologies permeten als individus ampliar les seves xarxes socials i millorar el seu aprenentatge"
13/10/2009
Oriol Oró
"La Fira esdevé un recurs afegit per a revitalitzar el mercat"
25/09/2009
Joaquim Llena
"La formació i la innovació són la clau per a afrontar el futur amb garanties"
17/09/2009
Ramon Albajes
"És un bon moment per apostar definitivament per la Protecció Integrada en tots els terrenys'
15/07/2009
Montserrat Pujolà
"La tendència actual és la minimització i racionalització de l'ús de l'aigua"
07/07/2009
Teresa Reñé i Anna Vilaseca
"Les dones han estat i són claus en la vertebració de la societat rural"
29/06/2009
José Argilés
"Els xurros, si no se'n fa un consum abusiu, no tenen perquè resultar perjudicials"
15/06/2009
Benito Medina
"Tenir collita de setembre a maig ens permet diversificar el risc"
08/06/2009
Miquel Collell
"EuroPorc no és sols un congrés de dos dies sinó que està present tot l'any"
19/05/2009
Víctor Pascual
"Davant la conjuntura econòmica actual les fires adquireixen ple sentit"
06/05/2009
Pàgina 4 de 6
1
2
3
4
5
6
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 151 - 200 de 299 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →