Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Francesc Boronat
"L'enoturisme s'ha convertit en un recurs importantíssim"
20/04/2012
Maite Masià
"El sector primari ha reduït el seu pes com a consumidor d'energia a Catalunya"
01/03/2012
Rossend Castelló
"Cal revalorar el bosc i els productes forestals"
20/02/2012
Juan Luis Oliva de Suelves
"La situació de la caça major a Catalunya, en general, és molt bona"
10/02/2012
Hèctor Galizia
"El client sap quan està pagant un sobrecost, comprarà una vegada però potser no tornarà"
08/02/2012
José Abellán Gómez
"És necessari que existeixi un intercanvi real entre el productor del coneixement i el que l'aplica"
30/01/2012
Josep Usall
"Fruit.net és més que un projecte, és una forma de treballar"
22/11/2011
Àngels Calvo
"Un tastador ha de tenir unes habilitats fisiològiques desenvolupades però també una personalitat ferma i respectuosa"
05/08/2011
Immaculada Viñas Almenar
"És important investigar la manera d'oferir una fruita amb valor afegit perquè el producte final resulti tan satisfactori com a beneficiós"
27/07/2011
Narcís Grèbol
"Prevenir, controlar i eliminar els biofilms, contribueix a millorar la seguretat dels aliments"
11/07/2011
Xavier Pont
"El futur passa per adaptar-se als gustos d'uns clients cada vegada més exigents"
04/07/2011
Arcadi Calderó
"Optimitzem les condicions dels arbres per obtenir el màxim potencial de la fruita"
23/06/2011
Emili Montesinos Seguí
"El canvi climàtic és un factor molt important en la fitopatologia"
03/06/2011
Ferran Adrià
"La cuina no és un show, és una professió"
25/05/2011
Joan Esteve Julià
"És important la transferència tecnològica perquè l'agricultor sàpiga calibrar bé els equips i que el producte arribi a la planta sense deriva ni contaminació"
29/04/2011
Maria Àngels Oliver
"Propietats d'alguns aliments com el pH final, el color o la capacitat per retenir aigua, permeten elaborar de forma diferent determinats productes carnis"
13/04/2011
Owen Jones
"Els plaguicides naturals són menys perillosos que els convencionals i no deixen residus en el conreu"
01/04/2011
Richard Strange
"Quasi el 40% de les collites mundials es perden per les malalties"
28/03/2011
Antoni Seguí Parpal
"Parlo de comunicació per a la innovació"
24/03/2011
Francesc Casañas
"No totes les varietats tradicionals són bones però algunes joies poden atreure als consumidors"
25/02/2011
Pàgina 11 de 19
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 201 - 220 de 361 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →