Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Oriol Antúnez
“Per nosaltres la innovació no és una qüestió de política d’empresa, sinó que és una manera de pensar i d’entendre els negocis”
14/02/2020
Ricard Soler
“BrunApp és una solució que permet tenir controlat el bestiar que pastura lliurement per la muntanya”
31/01/2020
Joan Simó
“La Fundació treballa perquè els agricultors disposin d’eines que els facilitin la difícil tasca de produir i vendre aliments”
13/12/2019
Santiago Suñol
“La terminologia agrària va ser inoculada de manera natural per les preocupacions humanes del dia a dia de la pagesia”
22/11/2019
Gabriel Esquius
“Volem ser una entitat de referència en la gestió executiva en l’entorn i els recursos naturals”
04/10/2019
Montse Marcé i Remei Gimeno
“L’espigall s’ha revalorat i la gent ens el demana. Ens hem convertit en uns espigall-maniàtics”
05/09/2019
María Rosa Mosquera
“El sector ha demanat a la Comissió Europea una millora per a facilitar l'adopció dels sistemes agroforestals”
09/08/2019
Vicenç Enrique-Tarancon
“En bioseguretat, el factor més important és la constància”
12/07/2019
Montserrat Miralles i Lluís Sunyer
“Hem intentat millorar les varietats locals per poder-les fer operatives mecànicament”
05/07/2019
Amadeu Ros
“Volem ser la veu davant de les administracions públiques per defensar els interessos dels regants”
25/06/2019
Oliver Yates
“Captures accidentals: és fonamental treballar conjuntament per trobar la solució que s’adapti a cada pesquera”
21/06/2019
Membres de Grups Operatius
"Els Grups Operatius representen una oportunitat en l’àmbit de l’assessorament en innovació i la transferència al sector"
14/06/2019
Pilar Comes
“Volem aconseguir configurar la tercera pota de l’agricultura mediterrània i valoritzar la nostra flora aromàtica i medicinal”
07/06/2019
Joaquim Solé
“Oferim la possibilitat de conèixer tot el món dels castanyers i de la castanya d’una manera sostenible i respectuosa amb el nostre entorn”
31/05/2019
Sebastià Banús i Jordi Blanch
“Una característica dels Calçots de Valls IGP és que garanteixen la uniformitat i, a l’hora de coure, això és un valor afegit”
24/05/2019
Àngel Aibar
“El ramader que utilitzi tot el potencial de VP Suis podrà portar una traçabilitat perfecta a la seva explotació”
17/05/2019
Henri Philippe Alegria
“Des de l'àmbit rural hem combinat innovació, investigació i tradició amb l'objectiu de desenvolupar un oli d'oliva verge extra d'autor”
10/05/2019
José María Omaña
“AIMCRA considera que el bombament solar és l’única sortida a la crisi provocada pel sobrecost energètic del reg”
03/05/2019
Lluís Amat
“Bas de Màgia és bona manera de reivindicar el món rural, que no està renyit en absolut amb la innovació”
26/04/2019
Joan Gil
“Entendre la informació que ens donen és clau per saber si un producte és més o menys adequat per a tu”
12/04/2019
Jordi Graell
“Un fet diferenciador de l’ETSEA és que ha tingut i té la voluntat de continuar sent en el futur una escola investigadora”
29/03/2019
Ernest Mas
“Creiem que és necessari caminar cap a una agricultura sostenible que pugui garantir la màxima sostenibilitat i posar en valor el nostre sector”
15/03/2019
Xavier Blasco i Montserrat Subirana
“Les noves tecnologies contribueixen a la millora de la producció agrícola i faciliten les tasques als agricultors”
28/02/2019
Humbert Contí i Meritxell Jardí
“Kensho sake és el resultat d’aplicar els coneixements en innovació al món de l’arròs”
14/02/2019
Francesc Ribas
“El Model 365 és un procés de treball integral per al cultiu sostenible, eficient i responsable de tomàquet de proximitat i qualitat durant tot l’any”
29/01/2019
Pere Colat
“Si comprem un aliment de qualitat, comprem salut”
11/01/2019
Pere Frigola
“Fomentem la col·laboració entre les nostres empreses en la producció, la comercialització i la innovació”
20/12/2018
Josep Miquel Canut
“Com a petits artesans que som, fem la feina amb les mans però també amb el cor”
06/12/2018
Joaquim Comella
“La IGP protegeix el que és nostre”
23/11/2018
Dr. Ramon Morral
“Exigir l’aplicació de la llei és la clau de volta de l’èxit de les DOP i IGP, així com de les varietats vegetals”
16/11/2018
Pàgina 4 de 13
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 91 - 120 de 367 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →