Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Salta al contigut
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Daniel Valls
"L'aliment ecològic té un valor afegit de respecte pel medi ambient"
09/03/2009
David Lapuerta
"Barcelona Degusta permet als petits productors explicar el seu valor diferencial"
02/03/2009
Isabel Coderch
"Les escoles trien menjar ecològic per una qüestió de salut i qualitat"
05/01/2009
Josep Pere Colat
"El cooperativisme agrari és un model amb molt de futur"
01/12/2008
Josep Maria Monfort
"El sector agroalimentari ha de veure l'IRTA com el seu soci tecnològic"
19/11/2008
Pàgina 55 de 73
45
46
47
48
49
50
51
52
53
54
55
56
57
58
59
60
61
62
63
64
65
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 271 - 275 de 365 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →