Toggle navigation
-
-
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de Fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.Net
Horta.net
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Segueix-nos a:
Salta al contigut
Informació
/
Entrevistes
/
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
MERITXELL BENEDÍ
“Els sectors pesquers, nàutics i subaquàtics pateixen la segregació horitzontal i els atributs que el gènere assigna a homes i dones”
24/04/2022
Joan Solé
Volíem iniciar un projecte on la producció, transformació, transport i comercialització de colza es pogués desenvolupar en un entorn local
11/02/2022
Gerard Pibernat i Jordi Puig
Hortagest és una base de dades que permet que tota la informació aparegui de manera simple i organitzada en el quadern de camp
28/01/2022
Enric Campi i Àlex Sirera
El sector apícola s’ha hagut de professionalitzar molt per a sobreviure
14/01/2022
Quiònia Pujol
És necessari que els productors de cervesa artesanal siguin més conscients de la importància d’utilitzar ingredients produïts a Catalunya
24/12/2021
Llorenç Llop
Cal que el sector treballi conjuntament per conscienciar més el consumidor sobre el valor del producte de proximitat
10/12/2021
Eudald Planella
Ens dirigim a les persones i consumidors que valoren el producte de proximitat i ecològic
26/11/2021
Iván Pascual
La nostra xocolata combina molta innovació, salut i gastronomia
12/11/2021
Genís Bordes
La nostra feina implica tenir un contacte molt estret amb la natura i el nostre territori, i volem ser el màxim sostenibles possible
22/10/2021
Marta Palomas
Si no hi ha qui preservi les llavors, les varietats tradicionals cultivades es perdran; de fet ja se n’han perdut moltes
08/10/2021
Eva Parrilla
La cooperativa de l’Escola Agrària d’Alfarràs fomenta l’esperit emprenedor, el compromís amb el territori, la proximitat i el medi ambient
22/09/2021
Josep Rufat
L’ús òptim dels nutrients és clau per a la producció i la sostenibilitat de l’agricultura de secà i regadiu
15/09/2021
Josep Antoni Ortiz
Rosco Fruits dóna més opcions de rendibilitat a la producció de fruita mitjançant un model d’economia circular i també de proximitat
10/09/2021
Paul Doménech i Josep Maria Egea
Trobar cultius amb valor afegit i amb potencial en el mercat com l’edamame fa conservar l’amor per la terra i permet ampliar el marge econòmic
30/07/2021
Jordi Coletas
La idea de l’app va néixer de la necessitat de digitalitzar els processos productius i de serveis per tenir la màxima informació a temps real
16/07/2021
Pere Ponsatí
Per al sector agroalimentari lacompra suposa un canal de venda directa amb el consumidor final i una gran oportunitat de generar vendes creuades
02/07/2021
Mario Gianni
Aquest any 2021 esperem produir aproximadament 400 tones pròpies de magranes, més 300 tones de productors associats
24/06/2021
Enric Costas
Cultilogic ens permet gestionar tota la informació associada a un negoci agrari i intercanviar dades de tercers
11/06/2021
Arnau Vilaseca
Actualment som probablement l’única granja convencional de producció de conills lliure d’antibiòtics
28/05/2021
Anna Julia
El sistema Blockchain ens permet transmetre i garantir al consumidor final, d’una forma transparent i fiable, l’origen ecològic i procedència dels nostres ous
20/05/2021
Elizabeth Ledesma i Mònica Pulido
Amb una app que geolocalitzés els productors, posàvem en relleu la importància de donar suport al comerç local i conèixer l'origen del menjar
23/04/2021
Josep Maria Masses
Hem de ser conscients que si no innovéssim aquí hauríem de comprar la innovació fora
07/04/2021
Ivan Caelles
A part de posar en valor l’agricultura i el territori, un dels pilars del nostre projecte és la innovació
19/03/2021
Elías Fereres
L’aigua té tant valor, que no té preu
05/02/2021
Jordi Doménech
Per nosaltres treballar amb productes de qualitat i artesans és la nostre manera i filosofia de vida
22/01/2021
Isabel Rovira
La ramaderia i el pastoralisme als Pirineus donen vida a les nostres muntanyes i produeixen múltiples beneficis, tant a nivell econòmic com social i ambiental
23/12/2020
Pablo Bou i Lourdes Reig
Només una política marítima integrada permetrà fer front a una gestió conjunta i visibilitzar un sector en què Catalunya pot ser capdavantera
11/12/2020
Ander Achotegui
La crisi del COVID-19 ens ha de fer adonar que la recuperació i millora d’un teixit agrícola sostenible, diversificat i altament capacitat és un element essencial per a un país
20/11/2020
Gerard Pujol
Des de la DOP Pera de Lleida fa anys que ens hem marcat l’objectiu de comercialitzar les nostres varietats en el seu punt òptim per al consum
06/11/2020
Montse Mangues
La gent poc a poc s’està conscienciant de la importància de la venda de proximitat
23/10/2020
Pàgina 1 de 11
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
Articles per pàgina
5
10
20
30
50
75
S'estan mostrant 1 - 30 de 322 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →