Salta al contingut principal
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Ruta de navegació
Informació
Entrevistes
Ruralcat Entrevistes Page Title
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Publicador de continguts
"Potenciem les jornades tècniques per oferir un major valor afegit a visitants i expositors"
25/02/2011
"La nostra darrera aposta és el compromís amb la sostenibilitat i l'ecologia; per això hem engegat aquesta granja que ha obtingut la distinció del DAR"
17/06/2010
En 15 anys, l'ase català podria superar el perill d'extinció
14/05/2010
"Darrera d'un gran cuiner sempre hi ha productes de gran qualitat"
29/04/2010
"Estem duent a terme els treballs necessaris per a l'elaboració del Pla de seguretat alimentària de Catalunya 2011-2015".
22/04/2010
"Hem aconseguit implantar i consolidar la vaca bruna, ara toca treballar per a la seva expansió i millora genètica."
09/04/2010
"Els consumidors estan cansats de pagar molt per poc"
31/03/2010
"Cal fixar uns costos de producció per sota dels quals no es pugui vendre"
25/03/2010
"El programa de control de rendiments i millora genètica és clau pel futur de la raça bruna"
16/03/2010
"L'agricultura pot ser una gran aliada en la lluita contra l'escalfament global"
26/02/2010
"Comptar amb etiquetes clares ajuda a diferenciar els productes alimentaris"
26/02/2010
"Més del 50% dels productes ecològics que distribuïm són fets a Catalunya"
26/02/2010
"La principal característica del nostre musclo és el gust, la textura i la qualitat diferenciada"
09/02/2010
"L'agricultura pot ser una gran aliada en la lluita contra l'escalfament global"
26/02/2010
"La verema d'enguany ha estat formidable"
17/02/2010
"Prefereixo una bona sardina a una llagosta dolenta"
17/02/2010
"El repte no és reduir la producció sinó produir més per alimentar al món"
17/02/2010
"Els mètodes culturals són importants per arribar a un equilibri a l'entorn i un bon control de plagues"
17/02/2010
"Les tecnologies permeten als individus ampliar les seves xarxes socials i millorar el seu aprenentatge"
17/02/2010
"La Fira esdevé un recurs afegit per a revitalitzar el mercat"
17/02/2010
Pàgina 13 de 19
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
— 20 articles per pàgina
S'estan mostrant 241 - 260 de 363 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →
Amagat