Salta al contingut principal
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Ruta de navegació
Informació
Entrevistes
Ruralcat Entrevistes Page Title
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Publicador de continguts
"Propietats d'alguns aliments com el pH final, el color o la capacitat per retenir aigua, permeten elaborar de forma diferent determinats productes carnis"
13/04/2011
"Els plaguicides naturals són menys perillosos que els convencionals i no deixen residus en el conreu"
01/04/2011
"Quasi el 40% de les collites mundials es perden per les malalties"
28/03/2011
"Parlo de comunicació per a la innovació"
24/03/2011
"No totes les varietats tradicionals són bones però algunes joies poden atreure als consumidors"
25/02/2011
"A banda de promoure productes locals, les cooperatives i empreses socials estan arrelades al territori i no existeix el risc de deslocalització"
31/01/2011
"Els pagesos que conreen productes exògens encara són pocs"
12/01/2011
"La nova normativa ha comportat una disminució important i progressiva d'algunes varietats i l'encariment dels costos"
03/01/2011
"Una granja de màxim nivell en productivitat no està renyida amb una bona gestió mediambiental"
17/12/2010
"Si tens un bon producte, a vegades no cal canviar-lo, en tot cas pots innovar en la manera de presentar-lo"
09/11/2010
"Sempre hem posat a primera línia els vins, licors i brandis catalans, i ara encara més perquè tenen molta qualitat"
29/10/2010
En un futur "tots els vins seran ecològics"
20/10/2010
"El cargol és un ingredient important i pels restauradors actuals és un plaer rescatar i difondre les receptes tradicionals, i innovar"
24/09/2010
"Hem d'adequar la flota als recursos existents i respectar el medi ambient, però no ens podem oblidar del pescador"
06/09/2010
"Incentivar la sembra de llavor certificada és incentivar la qualitat"
23/08/2010
"Hem seqüenciat el genoma complet de l'agent causal d'una malaltia tan important com ho és la tuberculosi de l'olivera"
30/07/2010
"El canvi climàtic no té per què causar grans problemes en l'agricultura, si sabem adaptar-nos-hi i seguim produint bons productes amb valor afegit"
09/07/2010
"Sabíem que si volíem viure de la pagesia havíem de produir i comercialitzar nosaltres mateixos els productes"
02/07/2010
"El CIVAM trasllada a l'àmbit quotidià els reptes futurs per tal d'enfortir un món rural debilitat"
26/06/2010
"Potenciem les jornades tècniques per oferir un major valor afegit a visitants i expositors"
25/02/2011
Pàgina 12 de 19
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
— 20 articles per pàgina
S'estan mostrant 221 - 240 de 362 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →
Amagat