Salta al contingut principal
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Ruta de navegació
Informació
Entrevistes
Ruralcat Entrevistes Page Title
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Publicador de continguts
"La crisi no ha provocat un estalvi en seguretat alimentària sinó tot el contrari"
20/07/2012
"La gestió dels residus orgànics a través del sòl cal fer-la bé, evitant convertir el sòl en un abocador encobert"
12/07/2012
"Fruit.net ens ajuda a millorar la nostra oferta de producte sa i segur"
25/06/2012
"INTER2000 permet als laboratoris disposar d'un mitjà per garantir la competència tècnica i la fiabilitat dels seus resultats"
01/06/2012
"La internacionalització ens ha portat a focalitzar esforços en la generació de productes innovadors"
16/05/2012
"L'enoturisme s'ha convertit en un recurs importantíssim"
20/04/2012
"El sector primari ha reduït el seu pes com a consumidor d'energia a Catalunya"
01/03/2012
"Cal revalorar el bosc i els productes forestals"
20/02/2012
"La situació de la caça major a Catalunya, en general, és molt bona"
25/01/2012
"El client sap quan està pagant un sobrecost, comprarà una vegada però potser no tornarà"
08/02/2012
"És necessari que existeixi un intercanvi real entre el productor del coneixement i el que l'aplica"
30/01/2012
"Fruit.net és més que un projecte, és una forma de treballar"
22/11/2011
"Un tastador ha de tenir unes habilitats fisiològiques desenvolupades però també una personalitat ferma i respectuosa"
05/08/2011
"És important investigar la manera d'oferir una fruita amb valor afegit perquè el producte final resulti tan satisfactori com a beneficiós"
27/07/2011
"Prevenir, controlar i eliminar els biofilms, contribueix a millorar la seguretat dels aliments"
11/07/2011
"El futur passa per adaptar-se als gustos d'uns clients cada vegada més exigents"
04/07/2011
"Optimitzem les condicions dels arbres per obtenir el màxim potencial de la fruita"
23/06/2011
"El canvi climàtic és un factor molt important en la fitopatologia"
19/11/2012
"La cuina no és un show, és una professió"
25/05/2011
"És important la transferència tecnològica perquè l'agricultor sàpiga calibrar bé els equips i que el producte arribi a la planta sense deriva ni contaminació"
29/04/2011
Pàgina 11 de 19
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
— 20 articles per pàgina
S'estan mostrant 201 - 220 de 362 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →
Amagat