Salta al contingut principal
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Fruit.net
Horta.net
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Projectes Europeus
Vídeos
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacta'ns
Subscripcions
Accedeix
Ruta de navegació
Informació
Entrevistes
Ruralcat Entrevistes Page Title
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Publicador de continguts
Ferran Adrià
"Prefereixo una bona sardina a una llagosta dolenta"
17/02/2010
Paolo de Castro
"El repte no és reduir la producció sinó produir més per alimentar al món"
17/02/2010
Mª Rosa Llombart
"Els mètodes culturals són importants per arribar a un equilibri a l'entorn i un bon control de plagues"
17/02/2010
Mario Barajas
"Les tecnologies permeten als individus ampliar les seves xarxes socials i millorar el seu aprenentatge"
17/02/2010
Oriol Oró
"La Fira esdevé un recurs afegit per a revitalitzar el mercat"
17/02/2010
Joaquim Llena
"La formació i la innovació són la clau per a afrontar el futur amb garanties"
17/02/2010
Ramon Albajes
"És un bon moment per apostar definitivament per la Protecció Integrada en tots els terrenys"
17/02/2010
Montserrat Pujolà
"La tendència actual és la minimització i racionalització de l'ús de l'aigua"
17/02/2010
Teresa Reñé i Anna Vilaseca
"Les dones han estat i són claus en la vertebració de la societat rural"
17/02/2010
José Argilés
"Els xurros, si no se'n fa un consum abusiu, no tenen perquè resultar perjudicials"
17/02/2010
Benito Medina
"Tenir collita de setembre a maig ens permet diversificar el risc"
17/02/2010
Miquel Collell
"EuroPorc no és sols un congrés de dos dies sinó que està present tot l'any"
17/02/2010
Víctor Pascual
"Davant la conjuntura econòmica actual les fires adquireixen ple sentit"
17/02/2010
Tomàs Cuadrado
"La presència de vins foranis a Catalunya ha estat com un avançament de Fórmula 1"
17/02/2010
Pere Castells
"No fem cuina molecular. Fem ciència i cuina"
17/02/2010
Victoria Pons
"L'assessorament nutricional, ja sigui per sedentaris o per esportistes, no pot ser mai universal"
17/02/2010
Pere Gatnau Roca
"Les Jornades Tècniques de la Fira abordaran eines per fer front a la crisi"
17/02/2010
Daniel Valls
"L'aliment ecològic té un valor afegit de respecte pel medi ambient"
17/02/2010
David Lapuerta
"Barcelona Degusta permet als petits productors explicar el seu valor diferencial"
17/02/2010
Isabel Coderch
"Les escoles trien menjar ecològic per una qüestió de salut i qualitat"
17/02/2010
Pàgina 14 de 19
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
— 20 articles per pàgina
S'estan mostrant 261 - 280 de 368 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →
Amagat