Salta al contingut principal
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí RuralCat
Butlletí Reg
Projectes Europeus
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Vídeos
Observatori agroalimentari, rural i ambiental
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacte
Subscripcions
Accedeix
Ruta de navegació
Informació
Entrevistes
titol cercador entrevistes
Cercador d'entrevistes
Barra de cerca
Ruralcat Entrevistes Page Title
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Publicador de continguts
Mª Carmen Vidal Carou
"La carn constitueix la millor de les fonts de ferro en una dieta saludable"
23/09/2016
Carles Luz
"La fusta és un recurs natural del municipi que podem aprofitar en el nostre benefici"
05/07/2016
Olga Martín Belloso
"Afortunadament la relació entre la universitat i l'empresa és cada vegada més estreta"
21/06/2016
José Luis Rodríguez
"El nostre projecte empresarial va néixer amb un objectiu social"
24/05/2016
Reyes Pla Soler
"Publicacions com el Dossier Tècnic tenen incidència sobre el teixit productiu i contribueixen al desenvolupament del sector primari i l'àmbit rural"
03/05/2016
Francesc Domingo
"Consultar el Mapa de sòls pot permetre un estalvi substancial quan es realitzen analítiques"
13/04/2016
M. Lourdes Reig
"El Dossier Tècnic és un espai de trobada entre la ciència i els sectors productius"
30/03/2016
Joan Sanmartín Suñer
"En ramaderia encara queda molt per innovar i tecnificar"
18/03/2016
Carles Figueras Güell
"La innovació és fruit de la curiositat i l'intent de millora"
03/03/2016
Salvador Vergés
"El PITA també reconeix l'esperit emprenedor d'una generació que s'ha hagut de reinventar arran de la crisi"
24/02/2016
Narciso Pastor Saenz
"Una de les qualitats més destacables del Dossier Tècnic és que parla a nivell local, del i per al territori"
16/02/2016
Josep Maria Monfort Bolívar
"El Dossier Tècnic reflecteix la riquesa del nostre país en estructures científiques que s'adrecen al sector agroalimentari"
28/01/2016
Jeroni Castell
"En l´alta gastronomia l´oli d'oliva, en totes les seves formes i textures, ha agafat volada i ja té molta rellevància"
05/01/2016
Anna Escoda
"La indústria agroalimentària pot trobar en la supercomputació solucions en l'àmbit del Big Data i la simulació de fenòmens complexos"
09/12/2015
Òscar Jové Farreres
"Comença a haver-hi molts agricultors que diuen quant nitrogen volen a la seva parcel·la i el conductímetre esdevé una bona eina"
25/11/2015
Xavi Silva
"La gran revolució dels drons és aplicar una tecnologia adaptable a qualsevol cultiu i que és rendible en extensions petites"
27/10/2015
Joel Peris/Raquel Clavell
"Innovar és introduir un aspecte diferenciador per augmentar la productivitat de l'empresa"
08/09/2015
Pere Castells i Esqué
"Estem més a prop que mai d'academitzar la cuina i tenir doctors universitaris en aquesta disciplina"
22/07/2015
Joan Josep Royo i Cabanes
"És imprescindible unificar millor les prioritats i els recursos, consensuar estratègies i actuar plegats"
11/07/2015
Verònica Pérez Bayerri
"Innovar és l'única manera d'estar ben posicionats al sector i complir els nivells europeus d'exigència"
29/06/2015
Pàgina 9 de 19
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
— 20 articles per pàgina
S'estan mostrant 161 - 180 de 374 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →
Amagat