Salta al contingut principal
Segueix-nos a:
Inici
Inici
Xarxa-i.CAT
Oficina de fertilització
El Planter. Joves al camp
Sanitat Vegetal
Oficina del Regant
Oficina de l'Oli
Campus Empresarial
Suport a la Indústria Agroalimentària
Agricultura de Precisió
Oficina del mar
Taules Sectorials
Oficina Assessorament
Bioeconomia
Horta
Extensius.cat
Oficina Vigilància Tecnològica
Informació
Informació
Notícies
Agenda
Butlletí RuralCat
Butlletí Reg
Projectes Europeus
Dossiers tècnics
Articles tècnics
Fitxes Tècniques
Entrevistes
Reportatges
Infografies
Premis
Vídeos
Observatori agroalimentari, rural i ambiental
Formació i Transferència
Eines i Serveis
Eines i Serveis
Eines
Serveis
Qui som?
Qui som?
Benvinguda/welcome
Preguntes freqüents
Usuaris registrats
Contacte
Subscripcions
Accedeix
Ruta de navegació
Informació
Entrevistes
titol cercador entrevistes
Cercador d'entrevistes
Barra de cerca
Ruralcat Entrevistes Page Title
Entrevistes
Parlem amb persones rellevants del sector agroalimentari, pesquer, forestal i rural
Publicador de continguts
Pere Castells
"No fem cuina molecular. Fem ciència i cuina"
17/02/2010
Victoria Pons
"L'assessorament nutricional, ja sigui per sedentaris o per esportistes, no pot ser mai universal"
17/02/2010
Pere Gatnau Roca
"Les Jornades Tècniques de la Fira abordaran eines per fer front a la crisi"
17/02/2010
Daniel Valls
"L'aliment ecològic té un valor afegit de respecte pel medi ambient"
17/02/2010
David Lapuerta
"Barcelona Degusta permet als petits productors explicar el seu valor diferencial"
17/02/2010
Isabel Coderch
"Les escoles trien menjar ecològic per una qüestió de salut i qualitat"
17/02/2010
Josep Pere Colat
"El cooperativisme agrari és un model amb molt de futur"
17/02/2010
Josep Maria Monfort
"El sector agroalimentari ha de veure l'IRTA com el seu soci tecnològic"
17/02/2010
Vicent Sanchís
"La indústria alimentària absorbeix amb facilitat els llicenciats en Ciència i Tecnologia dels Aliments de la UdL"
17/02/2010
Lluís Batllosera
"Tendirem a un menor nombre d'explotacions de vaquí de llet, més professionals i més grans"
17/02/2010
Antoni Sansalvadó
"Molta gent i moltes empreses no són conscients de la pobresa i la fam a casa nostra"
17/02/2010
Albert Puigdemont
"El sector ramader necessita unitat i constància en les polítiques per mantenir-se viable"
17/02/2010
Francesc Cribillers
"En un futur molta gent tornarà a apropar-se a la natura i a una vida més tradicional"
17/02/2010
Montserrat Gil de Bernabé
"Mercabarna és una ciutat on hi ha activitat les 24 hores del dia"
17/02/2010
Ramon Casamada
"Hem de procurar que el màxim beneficiari d'una DOP sigui el productor"
17/02/2010
José Luis Pérez
"Les mesures contra la sequera no interfereixen en la gestió dels usos de regadiu del nostre sistema"
17/02/2010
Raimon Traver
"L'embotit curat és un producte més associat a la nostra cultura que a la islàmica"
17/02/2010
Mercè Camins
"La mel és un element pont entre la tradició i l'avantguarda"
17/02/2010
Santi Verge
"Els avenços més importants que tindrem seran les millores genètiques en les llavors de panís"
17/02/2010
Kathrin Seidel
"Els sistemes de producció ecològica redueixen la prevalença d'infeccions fúngiques"
17/02/2010
Pàgina 15 de 19
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
— 20 articles per pàgina
S'estan mostrant 281 - 300 de 374 resultats.
← Primer
Anterior
Següent
Últim →
Amagat