EA de Gandesa (Gandesa), 21, 22 i 29 de gener de 2022

Curs per a tècnics de poda de vinya. Aprofundiment a la poda de respecte

EA de Mas Bové (Constantí), del 21 de febrer al 28 de març de 2022

Curs bàsic de tast d’olis

EA de Gandesa (Gandesa), de l’1 al 28 de febrer de 2022

Curs de nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

EA d’Amposta (Amposta), del 21 de gener al 12 de febrer de 2022

Curs d’iniciació a l’anàlisi sensorial de la mel

EA de l’Empordà (Curs semipresencial). Del 31 de gener a l’1 de juny de 2022

Principis bàsics de carnisseria. El treball de la carn fresca

EA d’ Alfarràs (Alfarràs), del 12 de gener al 17 de febrer de 2022

Aprofundiment en agricultura biodinàmica. Estudi de casos

EA del Pirineu (EA Pirineu), 24, 25 i 26 de gener de 2022

Afinat de formatges. 4a edició

EA de Mas Bové, (Constantí), del 8 al 26 de març de 2022

Apicultura. Cria de reines

EA del Pirineu (EA del Pirineu), 15,16 i 17 de març de 2022

Elaboració de formatges de pasta tova

EA del Pirineu (EA del Pirineu), octubre del 2022

Elaboració de formatges de coagulació làctica i enzimàtica

EA del Pirineu (EA del Pirineu), 15,16,17 de novembre de 2022

Formatges de pasta blava

EA Forestal Casa Xifra Santa Coloma de Farners (Santa Coloma de Farners), 18 de gener al 21 de gener de 2022

Curs de transport forestal

EA Forestal de Santa Coloma de Farners (Santa Coloma de Farners), gener i febrer de 2022

Quant val un quilo de mel?

EA de Mas Bové (Gratallops), febrer i març de 2022

Tracció animal en vinya al Priorat

EA Forestal Casa Xifra (Santa Coloma de Farners), del 2 d’abril al 18 de juny de 2022

Maneig integrat d’explotacions apícoles

EA de Mas Bové (Constantí), del 18 de gener al 14 de maig de 2022

Curs de viticultura

EA de Mas Bové (Constantí), del 10 de febrer al 28 de maig de 2022

Conreu de l’ametller, avellaner i garrofer

EA de Gandesa (Gandesa), del 13 al 22 de desembre de 2021

Curs bàsic d’aplicador de fertilitzants