Cursos de formació presencials i semipresencials

Talarn, del 15 al 22 de gener de 2025

Bàsic de poda d’hivern en vinya

EA del Pirineu (EA del Pirineu), del 4 al 6 de febrer de 2025

Elaboració de formatges de pasta tova

EA i Alimentària de l’Empordà (St. Joan de les Abadesses), del 4 al 25 de febrer de 2025

Benestar animal en explotacions bovines

EA i Alimentària de l’Empordà (Semi presencial), 13, 20 i 27 de febrer i 6 de març de 2025

Taller pràctic d’etiquetatge

EA de Manresa (Curs semipresencial. Manresa), 11 i 18 de febrer i 12 de març de 2025

Regeneració de sòls amb la gestió de microbiomes edàfics, el pH i el redox

EA del Solsonès (Olius), del 14 al 28 de gener de 2025

Benestar animal en explotacions avícoles

EA de Manresa (Manresa), 17 i 18 de gener de 2025

Poda fisiològica en vinya. Mètode Marceau Bourdar

EA de Tàrrega (Semipresencial. Tàrrega), del 4 de març al 13 de maig de 2025

Eines pràctiques pel teu negoci. Curs per joves d’incorporació