Cursos de formació presencials i semipresencials

EA de l’Empordà, gener-febrer 2022

Manteniment d’instal·lacions agràries

EA de l’Empordà (En línia), 3 al 24 de febrer de 2022

El gran repte de l’etiquetatge

EA de Manresa (Salt), del 21 de febrer al 20 de juny de 2022

Agricultura ecològica a les hortes de Salt

EA de Gandesa (Gandesa), 21, 22 i 29 de gener de 2022

Curs per a tècnics de poda de vinya. Aprofundiment a la poda de respecte

EA de Mas Bové (Constantí), del 21 de febrer al 28 de març de 2022

Curs bàsic de tast d’olis

EA de Gandesa (Gandesa), de l’1 al 28 de febrer de 2022

Curs de nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

EA d’Amposta (Amposta), del 21 de gener al 12 de febrer de 2022

Curs d’iniciació a l’anàlisi sensorial de la mel

EA de l’Empordà (Curs semipresencial). Del 31 de gener a l’1 de juny de 2022

Principis bàsics de carnisseria. El treball de la carn fresca

EA d’ Alfarràs (Alfarràs), del 12 de gener al 17 de febrer de 2022

Aprofundiment en agricultura biodinàmica. Estudi de casos

EA del Pirineu (EA Pirineu), 24, 25 i 26 de gener de 2022

Afinat de formatges. 4a edició