Cursos de formació presencials i semipresencials

EA de Les Borges Blanques (Les Borges Blanques), del 9 de juliol al 9 d’octubre de 2024

Innovacions tecnològiques en el cultiu del pistatxo en regadiu

EA de Mas Bové (Constantí), del 10 de setembre al 3 d’octubre 2024

Curs bàsic de mestre d’almàssera

EA i Alimentària de l’Empordà (Presencial a Monells), 28 de novembre de 2024

Optimització de receptes, reducció del malbaratament i consum eficient de matèries primeres

EA i Alimentària de l’Empordà (Monells), del 5 al 18 de novembre de 2024

Benestar animal en explotacions bovines

EA i Alimentària de l’Empordà (Vall de Bianya), setembre-octubre de 2024

Curs: boví de carn

EA de Les Borges Blanques (Les Borges Blanques), del 25 de juny al 11 de juliol de 2024

Innovacions tecnològiques en el cultiu de l’ametller en regadiu

EA de les Borgues Blanques (Les Borgues Blanques), del 25 de juny al 15 de juliol de 2024

Operadors de maquinària agrícola. Maneig bàsic del tractor

EA del Pirineu (EA del Pirineu), del 15 al 24 d'octubre de 2024

Elaboració de formatges de coagulació làctica i enzimàtica

EA i Alimentària de l’Empordà (Semipresencial a Monells), del 30 de setembre al 25 d’octubre de 2024

Pla de prevenció i reducció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris

EA del Pirineu (EA del Pirineu), 18 i 19 de setembre 2024

Avaluació de les propietats organolèptiques dels formatges