Cursos de formació presencials i semipresencials

EA del Pirineu (EA del Pirineu), 20 i 21 de febrer de 2024

Elaboració de iogurts i mantega

EA del Pirineu (EA del Pirineu), 28 i 29 de febrer de 2024

Ús de ferments a la formatgeria artesanal

EA de Vallfogona de Balaguer (Vallfogona de Balaguer), 15 de febrer de 2024

Gestió ambiental i lluita contra el canvi climàtic en granges bovines

EA Forestal de Santa Coloma de Farners (Vallfogona del Ripollès), 16 de febrer de 2024

ECC3: examinació per a la certificació europea de motoserra

EA Forestal de Santa Coloma de Farners (Vallfogona del Ripollès), 12, 13, 14 i 15 de febrer de 2024

ECC3: tècniques avançades de tala en arbres mitjans i grans. Seminari d’especialització

EA Forestal Casa Xifra (Santa Coloma de Farners), del 23 de febrer a l’1 de març de 2024

ECC1 i ECC2: preparació per a la certificació europea de motoserra

EA de Vallfogona de Balaguer (Vallfogona de Balaguer), del 13 al 27 de febrer de 2024

Benestar animal en explotacions avícoles

EA de Mas Bové (Constantí), de l’1 de febrer al 22 de febrer de 2024

Curs bàsic de tast d’olis

EA de Mas Bové (Constantí), del 18 de gener al 30 de març de 2024

Olivera, avellaner i ametller en producció sostenible i ecològica

EA d’Alfarràs (Alcarràs), del 28 de novembre al 14 de desembre 2023

Manipulador i aplicador de productes biocides d’ús ramader. Mòdul específic

EA de les Borges Blanques (Les Borges Blanques), del 28 de novembre al 20 de desembre de 2023

Operadors de maquinària agrícola (I)

EA d’Amposta (Amposta), 24, 25 i 27 de novembre de 2023

Formació de personal que treballa en granges porcines

EA de Tàrrega (Tàrrega), del 20 de novembre a l'11 de desembre de 2023

Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

EA del Pallars (Talarn), el 28 de novembre i 5 de desembre de 2023

Com fer rebost dels fruits de l’hort? Elaboració de conserves. 2ª edició

EA del Pallars (Talarn), 21, 23, 27 i 29 de novembre del 2023

Pastures i pasturatge. Modalitat semipresencial

EA de l’Empordà (En línea i presencial). Del 27 de novembre al 18 de desembre de 2023

Qualitat en la indústria alimentària

EA del Solsonès (Olius), 24 i 25 de novembre de 2023

Assecatge i asserrat de la fusta amb serradores forestals portàtils

EA de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech (Sant Sadurní d’Anoia), del 8 al 22 de novembre de 2023

Curs d’elaboració cremes licor

EA de Les Borges Blanques (Les Borges Blanques), del 7 al 28 de novembre de 2023

Benestar animal en el transport

EA Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech (Espiells), del 20 de novembre a l’11 de desembre de 2023

Curs d’apicultura. Nivell bàsic

EA Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech (Sant Sadurní d’Anoia), del 3 al 28 de novembre de 2023

Agricultura regenerativa aplicada a la viticultura. Modalitat presencial

EA del Solsonès (Olius), 25 d’octubre fins el 13 de desembre de 2023

Cultius extensius amb tècniques regeneratives

EA de Gandesa (Gandesa), del 6 de novembre al 5 de desembre del 2023

Aigua, sòl, fertilització i ecosistemes

EA d’Alfarràs (Alfarràs), 28 i 29 de novembre de 2023

Agricultura regenerativa. Introducció

EA i Alimentària de l’Empordà (Monells), dilluns 20 de novembre de 2023

Elaboració de patés