EA de Santa Coloma de Farners (Vilassar de Mar), novembre-desembre de 2019

Taller d’horta. Habilitats personals

EA de Tàrrega (Tàrrega), 12, 19 i 26 de novembre de 2019

Curs d’instal·lacions de reg de degoteig. Curs d’especialització

EA de Viticultura i Enologia Mercè Rosselli Domènech (Espiells), del 20 de novembre de 2019 al 8 de gener de 2020

Curs d’iniciació a l’elaboració artesanal de cervesa

EA de Tàrrega (Tàrrega), del 4 al 18 de novembre de 2019

Tasques per a la gestió de l’empresa. Modalitat semipresencial

EA de Manresa (Manresa), del 5 de novembre al 18 de desembre de 2019

Cultius extensius ecològics

EA de Tàrrega (Tàrrega), 4, 11, 18 i 25 de novembre, 2 de desembre de 2019

Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris. Modalitat semipresencial

EA de Les Borges Blanques (Les Borges Blanques), del 8 d’octubre al 7 de novembre de 2019

Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

EA de Les Borges Blanques (Les Borges Blanques), del 15 al 28 d’octubre de 2019

Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

EA del Pirineu (Ballestar), del 3 al 5 de març de 2020

Tecnologia bàsica d’elaboració de formatges. Premsades

EA del Pirineu (Ballestar), del 10 al 12 de març de 2020

Formatges de pasta premsada. Curs d’especialització

EA del Pirineu (Ballestar), del 4 al 6 de febrer de 2020

Tecnologia bàsica d’elaboració de formatges. Làctiques

EA de Vallfogona de Balaguer (Vallfogona de Balaguer), del 22 d’octubre al 12 de novembre de 2019

Venda directa de llet crua de vaca

EA del Pirineu (EA del Pirineu), 30 i 31 de gener de 2020

Formatges de pasta premsada: l’afinat

EA del Pirineu (Ballestar), 13 de novembre de 2019

Formatges de segona elaboració

EA del Pirineu (Ballestar), 11 i 12 de desembre de 2019

Ús de ferments a la formatgeria artesanal

EA del Pirineu (EA del Pirineu), 28 i 29 de gener de 2020

Eines i estratègies després de l’afinat del formatge

EA d'Alfarràs (Alfarràs), del 10 d’octubre al 25 de novembre de 2019

Taller

EA de l'Empordà (Monells), 31 d’octubre i 7 i 14 de novembre de 2019

Els additius en la indústria alimentària

EA de Viticultura i Enologia Mercè Rosselli Domènech (Espiells), del 12 al 28 de novembre de 2019

Curs de fertilització dels sòls de vinya

EA de Manresa, Finca Can Poc Oli (Manresa), del 20 de novembre al 4 de desembre de 2019

Iniciació a la vitivinicultura ecològica: varietats, maneig i collita

El més llegit

L’Observatori Forestal completa la informació sobre els preus dels biocombustibles a Catalunya

Es posa en marxa el programa INNicia’t per millorar la competitivitat en el sector de la transformació agroalimentària

Es publica l’evolució anual dels preus mitjans de les terres de conreu a Catalunya del 2020