EA de Tàrrega (Tàrrega), 10, 20 i 27 de gener i 3 de febrer de 2020

Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

EA Forestal Casa Xifra (Santa Coloma de Farners), gener i febrer de 2020

Quant val un quilo de mel?

EA de Tàrrega (Tàrrega), del 16 de gener al 21 de maig de 2020

Presa de decisions en l’explotació porcina

EA d'Alfarràs (Alfarràs), 12, 17 i 19 de desembre de 2019

Curs de benestar animal. Específic en el transport

EA d'Amposta (Amposta), del 13 al 21 de desembre de 2019

Gestió en explotacions apícoles: Tasques, productes i comercialització

EA del Pallars (Sort i Talarn), 21, 26 i 28 de novembre i 10 de desembre de 2019

Pastures i pasturatge

EA d’Alfarràs (Alfarràs), 12 de desembre de 2019 al 17 de gener de 2020

Seminari d’emprenedoria en fructicultura, 6è seminari

EA d’Alfarràs (Alfarràs), 11 i 18 de desembre de 2019

Diagnosi de la salut, fertilitat i vida del sòl. Cromatografies del sòl

EA Forestal Casa Xifra (Sta. Coloma de Farners), 21 i 22 de novembre de 2019

Productes apícoles: composició, propietats i usos cosmètics i en parafarmàcia

EA d’Alfarràs (Alfarràs), 25, 26, 27 i 30 de novembre de 2019

Cultiu intensiu i comercialització de plantes aromàtiques i medicinals

EA de Vallfogona de Balaguer (Vallfogona de Balaguer), del 12 al 26 de novembre de 2019

Agricultura de precisió: aplicació a la maquinària agrícola

EA de Santa Coloma de Farners (Vilassar de Mar), novembre-desembre de 2019

Taller d’horta. Habilitats personals

EA de Tàrrega (Tàrrega), 12, 19 i 26 de novembre de 2019

Curs d’instal·lacions de reg de degoteig. Curs d’especialització

EA de Viticultura i Enologia Mercè Rosselli Domènech (Espiells), del 20 de novembre de 2019 al 8 de gener de 2020

Curs d’iniciació a l’elaboració artesanal de cervesa

EA de Tàrrega (Tàrrega), del 4 al 18 de novembre de 2019

Tasques per a la gestió de l’empresa. Modalitat semipresencial

EA de Manresa (Manresa), del 5 de novembre al 18 de desembre de 2019

Cultius extensius ecològics

EA de Tàrrega (Tàrrega), 4, 11, 18 i 25 de novembre, 2 de desembre de 2019

Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris. Modalitat semipresencial

EA de Les Borges Blanques (Les Borges Blanques), del 8 d’octubre al 7 de novembre de 2019

Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

EA de Les Borges Blanques (Les Borges Blanques), del 15 al 28 d’octubre de 2019

Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

EA del Pirineu (Ballestar), del 3 al 5 de març de 2020

Tecnologia bàsica d’elaboració de formatges. Premsades

EA del Pirineu (Ballestar), del 10 al 12 de març de 2020

Formatges de pasta premsada. Curs d’especialització

EA del Pirineu (Ballestar), del 4 al 6 de febrer de 2020

Tecnologia bàsica d’elaboració de formatges. Làctiques

EA de Vallfogona de Balaguer (Vallfogona de Balaguer), del 22 d’octubre al 12 de novembre de 2019

Venda directa de llet crua de vaca

EA del Pirineu (EA del Pirineu), 30 i 31 de gener de 2020

Formatges de pasta premsada: l’afinat

EA del Pirineu (Ballestar), 13 de novembre de 2019

Formatges de segona elaboració

EA del Pirineu (Ballestar), 11 i 12 de desembre de 2019

Ús de ferments a la formatgeria artesanal

EA del Pirineu (EA del Pirineu), 28 i 29 de gener de 2020

Eines i estratègies després de l’afinat del formatge

EA d'Alfarràs (Alfarràs), del 10 d’octubre al 25 de novembre de 2019

Taller

EA de l'Empordà (Monells), 31 d’octubre i 7 i 14 de novembre de 2019

Els additius en la indústria alimentària

El més llegit

Jornades tècniques en línia del 23 al 29 de novembre

Catalunya comptarà amb la seva Estratègia de la Bioeconomia

El proper 23 de novembre s’obren les inscripcions a nous cursos a distància