EA del Pirineu (Ballestar), del 4 al 6 de febrer de 2020

Tecnologia bàsica d’elaboració de formatges. Làctiques

EA de Vallfogona de Balaguer (Vallfogona de Balaguer), del 22 d’octubre al 12 de novembre de 2019

Venda directa de llet crua de vaca

EA del Pirineu (EA del Pirineu), 30 i 31 de gener de 2020

Formatges de pasta premsada: l’afinat

EA del Pirineu (Ballestar), 13 de novembre de 2019

Formatges de segona elaboració

EA del Pirineu (Ballestar), 11 i 12 de desembre de 2019

Ús de ferments a la formatgeria artesanal

EA del Pirineu (EA del Pirineu), 28 i 29 de gener de 2020

Eines i estratègies després de l’afinat del formatge

El més llegit

La fertilització de cobertora dels cultius d’hivern facilita un ús més eficient dels nutrients

Dossier Tècnic nº 100: 15 anys, 100 números

Obert el termini per a la presentació de candidatures EIP-Agri