EA Forestal Casa Xifra (Sta. Coloma de Farners), 21 i 22 de novembre de 2019

Productes apícoles: composició, propietats i usos cosmètics i en parafarmàcia

EA d’Alfarràs (Alfarràs), 25, 26, 27 i 30 de novembre de 2019

Cultiu intensiu i comercialització de plantes aromàtiques i medicinals

EA de Vallfogona de Balaguer (Vallfogona de Balaguer), del 12 al 26 de novembre de 2019

Agricultura de precisió: aplicació a la maquinària agrícola

EA de Santa Coloma de Farners (Vilassar de Mar), novembre-desembre de 2019

Taller d’horta. Habilitats personals

EA de Tàrrega (Tàrrega), 12, 19 i 26 de novembre de 2019

Curs d’instal·lacions de reg de degoteig. Curs d’especialització

EA de Viticultura i Enologia Mercè Rosselli Domènech (Espiells), del 20 de novembre de 2019 al 8 de gener de 2020

Curs d’iniciació a l’elaboració artesanal de cervesa

EA de Tàrrega (Tàrrega), del 4 al 18 de novembre de 2019

Tasques per a la gestió de l’empresa. Modalitat semipresencial

EA de Manresa (Manresa), del 5 de novembre al 18 de desembre de 2019

Cultius extensius ecològics

EA de Tàrrega (Tàrrega), 4, 11, 18 i 25 de novembre, 2 de desembre de 2019

Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris. Modalitat semipresencial

EA de Les Borges Blanques (Les Borges Blanques), del 8 d’octubre al 7 de novembre de 2019

Nivell qualificat de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

EA de Les Borges Blanques (Les Borges Blanques), del 15 al 28 d’octubre de 2019

Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

EA del Pirineu (Ballestar), del 3 al 5 de març de 2020

Tecnologia bàsica d’elaboració de formatges. Premsades

EA del Pirineu (Ballestar), del 10 al 12 de març de 2020

Formatges de pasta premsada. Curs d’especialització

EA del Pirineu (Ballestar), del 4 al 6 de febrer de 2020

Tecnologia bàsica d’elaboració de formatges. Làctiques

EA de Vallfogona de Balaguer (Vallfogona de Balaguer), del 22 d’octubre al 12 de novembre de 2019

Venda directa de llet crua de vaca

EA del Pirineu (EA del Pirineu), 30 i 31 de gener de 2020

Formatges de pasta premsada: l’afinat

EA del Pirineu (Ballestar), 13 de novembre de 2019

Formatges de segona elaboració

EA del Pirineu (Ballestar), 11 i 12 de desembre de 2019

Ús de ferments a la formatgeria artesanal

EA del Pirineu (EA del Pirineu), 28 i 29 de gener de 2020

Eines i estratègies després de l’afinat del formatge

EA d'Alfarràs (Alfarràs), del 10 d’octubre al 25 de novembre de 2019

Taller

EA de l'Empordà (Monells), 31 d’octubre i 7 i 14 de novembre de 2019

Els additius en la indústria alimentària

EA de Viticultura i Enologia Mercè Rosselli Domènech (Espiells), del 12 al 28 de novembre de 2019

Curs de fertilització dels sòls de vinya

EA de Manresa, Finca Can Poc Oli (Manresa), del 20 de novembre al 4 de desembre de 2019

Iniciació a la vitivinicultura ecològica: varietats, maneig i collita

EA de Tàrrega (Fruitcentre, Parc de Gardeny de Lleida), 25, 26 i 27 de novembre de 2019

V Seminari d’especialització en processament de fruites i hortalisses: Com donar valor als teus productes?

EA de Tàrrega (Tàrrega), 25 d’octubre, 9, 16 i 23 de novembre de 2019

Bioconstrucció a l’explotació agrícola: cobertes verdes i jardins verticals

EA de Tàrrega (Tàrrega), dilluns 25 de novembre i 2 de desembre de 2019

Recursos en la gestió de l’empresa. Modalitat semipresencial

EA de l'Empordà (Monells), del 13 de novembre al 4 de desembre de 2019

Manipulador i aplicador de productes fitosanitaris. Nivell bàsic

EA DE L’EMPORDÀ (MONELLS), 15, 17 i 24 d’octubre de 2019

Elaboració de melmelades i gelees de fruites i altres productes d’horta

EA d'Amposta (Amposta), del 6 al 21 de novembre de 2019

Curs bàsic d’incendis forestals

EA de Mercè Rossell i Domènech (Espiells), del 28 d’octubre al 10 de desembre de 2019

Curs d’introducció a la viticulturabiodinàmica

EA DE MAS BOVÉ (CONSTANTÍ), del 22 al 29 d’octubre 2019

Captura en viu d’espècies depredadores

EA de Tàrrega (Tàrrega), dilluns 14, 21 i 28 d’octubre de 2019

Habilitats en la gestió de l’empresa. Modalitat semipresencial

EA del Solsonès (Solsona), divendres del 8 al 29 de novembre de 2019

Preparació per a la certificació europea de serra mecànica (EEC1-ECC-2)

EA de Manresa - Equibru (Claret dels Cavallers), 21 d’octubre de 2019

Ensinistrament de bovins per a la tracció animal

EA DE MAS BOVÉ (CONSTANTÍ), 22, 23 i 30 de gener i 6, 13 de febrer de 2020

Qualitat i seguretat alimentària en la producció de mel. Etiquetatge i comercialització

EA de l’Empordà (Nau de la Brigada Municipal Ajuntament Torroella), 16, 23 i 30 d’octubre de 2019

Manteniment d’instal·lacions agràries

EA DE MAS BOVÉ (CONSTANTÍ), 11 d’octubre de 2019

Sanitat i higiene en l’àmbit de la caça

EA DE MANRESA (MANRESA), del 3 al 24 d’octubre de 2019

Etiquetatge dels aliments ecològics. Eina d’informació i traçabilitat

EA de Tàrrega (Tàrrega) i EA de Santa Coloma (Santa Coloma de Farners), 17 de setembre i 1 d’octubre de 2019

Curs de producció apícola. Modalitat semipresencial

EA DE VITICULTURA I ENOLOGIA MERCÈ ROSSELL I DOMÈNECH ESPIELLS (Sant Sadurní d’Anoia), del 7 d’octubre al 11 de novembre de 2019

Curs bàsic de producció agrària ecològica

IES La Garrotxa, 23 i 30 de setembre i 7 d’octubre de 2019

Manteniment d’instal·lacions agràries

EA Mercè Rossell i Domènech (Espiells), del 29 d’octubre al 4 de desembre de 2019

Habilitats en la gestió de l’empresa agrària

EA DE VITICULTURA I ENOLOGIA MERCÈ ROSSELL I DOMÈNECH ESPIELLS (Sant Sadurní d’Anoia), del 15 d’octubre al 12 de novembre de 2019

Nivell bàsic de manipulador i aplicadorde productes fitosanitaris

EA de Mas Bové (Constantí), 26 de setembre, 2, 3 i 10 d’octubre de 2019

Producció d’oví - cabrum

EA de Tàrrega (Tàrrega), 30 de setembre, 7, 14 i 21 d’octubre de 2019

Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris

EA de Mercè Rossell i Domènech (Espiells), del 28 d’octubre al 2 de desembre de 2019

Tasques directives en la gestió de l’empresa agrària

EA de Viticultura i Enologia Mercè Rossell i Domènech (Espiells), 16 a 30 d’octubre de 2019

Curs documentació legal dels cellers. Novetats

EA del Pirineu (Bellestar), del 23 de setembre al 5 de desembre de 2019

Ramaderia de boví de carn. 6a edició

EA del Pirineu, del 15 al 17 d’octubre 2019

Afinat de formatges

EA del Solsonès (Solsona), 28 de setembre de 2019

Sanitat i higiene en l’àmbit de la caça

El més llegit

L’Oficina de l’Oli publica els primers perfils sensorials d’olis d’aquest any

Jornades tècniques de l’11 al 17 de novembre

El Govern aprova ajuts a promoure l’activitat econòmica a les zones rurals