El risc alimentari en el nostre dia a dia
Bàsic d'aplicador de fertilitzants
Benestar animal en explotacions avícoles. Mòdul específic
Taller d'etiquetatge i envasat per a elaboradors alimentaris. En línia
Habilitats directives en la gestió de l'empresa
Nivell bàsic de manipulador i aplicador de productes fitosanitaris
Preparació per a la certificació europea de serra mecànica (ECC1-ECC2)
Maneig bàsic del cavall
Iniciació a l'apicultura
Màrqueting digital per promocionar el producte agroalimentari
Implantació i cultiu del festuc en regadiu
Construcció de pedra seca
GTR boví. Canvi de la gestió ramadera en Boví (del SIR ramader al GTR)
Principis bàsics de carnisseria i elaboració de producte carnis
QGIS per a la gestió del parcel·lari agrícola/forestal i ús en dispositius mòbils.
Producció d’ous ecològics
Turisme de proximitat, noves oportunitats
Optimització del procés de tapat per a cellers