Logo Oficina Virtual Sanitat Vegetal

Horta.Net - Notícies

SANITAT VEGETAL | 03/01/2022  Ruralcat

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de gener

Consulta els butlletins d’avisos fitosanitaris que mensualment elabora el Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural.

Aquesta informació presenta tractaments i mesures específiques per a diferents tipus de cultius, agrupats en quatre butlletins:

Cultius llenyosos: fruita seca (noguer, ametller, avellaner), cítrics, vinya i olivera.

Cultius hortícoles: carxofa, ceba, calçot, porro, enciam, escarola, col i coliflor, tomàquet, pebrot, patata de sembra i maduixa.

Cultius d’espais verds: forestals (pi), parcs i jardins (castanyer d’Índies, palmera, xiprer, fruiters i arbustos ornamentals).

Cultius extensius: arròs, cereals, panís icolza.

El Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural elabora mensualment aquesta informació a partir del seguiment de les plagues i malalties i de l’experimentació de camp.

Si teniu algun dubte o voleu més informació podeu consultar a l’Oficina de Sanitat Vegetal.

Recordeu que les estacions i subestacions d'avisos fitosanitaris de Catalunya també emeten avisos puntuals i que podeu consultar els últims al portal de RuralCat.

Si voleu estar informats de manera més immediata podeu demanar el Servei d’avisos fitosanitaris per SMS i correus electrònics o seguir-nos a Twitter (@ruralcat).

Font: Oficina de Sanitat Vegetal