Logo Oficina Virtual Sanitat Vegetal

Horta.Net - Notícies

SANITAT VEGETAL | 31/05/2021  Ruralcat

Butlletins d’informació fitosanitària per al mes de juny

Consulta els butlletins d’avisos fitosanitaris que mensualment elabora el Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació.

Larva de galeruca luteola

Aquesta informació presenta tractaments i mesures específiques per a diferents tipus de cultius, agrupats en quatre butlletins:

Cultius llenyosos: fruita dolça (pomera, perera, fruiters de pinyol, cirerer), fruita seca (avellaner, noguer, ametller), cítrics, vinya i olivera.

Cultius hortícoles: tomàquet, pebrot, patata, ceba, enciam, maduixa.

Cultius d’espais verds: forestals (alzina, alzina surera, roure, castanyer, freixe, om, pi, boix, margalló), parcs i jardins (Castanyer d’Índies, palmera, plàtan i rosàcies ornamentals).

Cultius extensius: arròs, blat, tritical, civada, sègol, ordi, blat, panís, colza, pèsol farratger i alfals.

El Servei de Sanitat Vegetal del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació elabora mensualment aquesta informació a partir del seguiment de les plagues i malalties i de l’experimentació de camp.

Si teniu algun dubte o voleu més informació podeu consultar a l’Oficina de Sanitat Vegetal.

Recordeu que les estacions i subestacions d'avisos fitosanitaris de Catalunya també emeten avisos puntuals i que podeu consultar els últims al portal de RuralCat.

Si voleu estar informats de manera més immediata podeu demanar el Servei d’avisos fitosanitaris per SMS i correus electrònics o seguir-nos a Twitter (@ruralcat).

Font: Oficina de Sanitat Vegetal