Dimecres 14 de maig el Badalona Centre Internacional de Negocis acollirà la segona edició del Fòrum de la indústria agroalimentària de Catalunya amb la intel·ligència artificial com a protagonista
Sota el nom “La intel·ligència artificial el nou ingredient per a la competitivitat” comptarà amb la presència d’importants empreses del sector agroalimentari i ponents especialistes en IA. Aquesta segona edició vol consolidar el Fòrum com un esdeveniment de referència que reuneixi les indústries agroalimentàries de Catalunya i les administracions per debatre i afrontar els principals reptes del sector

Un esdeveniment organitzat des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació que comptarà amb la presència d’importants empreses i entitats
La intel·ligència artificial (IA) està tenint un impacte creixent i transformador en la indústria agroalimentària. Les seves aplicacions abasten tota la cadena de valor, des de la producció agrícola fins a la distribució i el consum. Actualment la IA ja està present en l’agricultura de precisió, la optimització de la producció i transformació d’aliments i en la logística i comercialització dels productes i es preveu que a mesura que la tecnologia avanci la seva aplicació transformi profundament la manera com produïm, processem, distribuïm i consumim els aliments.
Per debatre sobre aquesta nova eina de present i futur, dimecres 14 de maig importants empreses del sector, experts i administracions es trobaran a la segona edició del Fòrum de la indústria agroalimentària de Catalunya, un esdeveniment organitzat des del Departament d’Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació que comptarà amb la presència d’importants empreses i entitats com Eurecat, Depurtech, Costa Brava Mediterranean Foods, Ametller Origen, Clúster de l’Energia Eficient de Catalunya, Centre Tecnològic BETA, Icalia Solutions, Llet Nostra, ColorSensing, Miguel Torres, S.A, Associació de Fabricants i Distribuïdors AECOC, Frit Ravich, Sinegis, IRIS Technology Solutions, Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), Celler La Vinyeta, Splendid Food, Noel, Universitat Pompeu Fabra (UPF), Roca Salvatella, Costa Food, AFRUCAT, Danone Iberia, Europasty, INNOVI i Cafès Cornellà.