PREMIS | 20/07/2022  Ruralcat

S’organitza la tercera edició del Premi “Alimentem el Món”

El seu objectiu és fomentar la sostenibilitat en l’àmbit mediambiental, econòmic i social.

La dotació del premi, organitzat pel Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya, és de 1.000€.

El Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya (COEAC) organitza la tercera edició del Premi “Alimentem el Món”, que premia projectes o iniciatives que promoguin el desenvolupament sostenible al sector de l’agroalimentació.

El seu objectiu és fomentar la sostenibilitat en l’àmbit mediambiental, econòmic i social. També es vol reconèixer l’esforç de les persones per assolir un model de producció agroalimentària més eficient i que s’enfronta als nous reptes del sector agroalimentari. Es destaquen els projectes a l’àmbit de l’alimentació que es relacionen amb els objectius de desenvolupament sostenible com: l’ús d’energies renovables, la igualtat de gènere, el foment de la innovació i les infraestructures resistents o el desenvolupament rural.

Poden presentar la seva candidatura persones físiques o jurídiques, públiques o privades, de l’àmbit agroalimentari. La finalitat del seu projecte ha de ser la d’aconseguir els objectius que marcats per la convocatòria, i s’ha de desenvolupar totalment o parcialment a Catalunya.  La dotació al premi és de 1.000€ (patrocinat per la Caixa d’Enginyers).

La passada edició la candidatura guanyadora va ser per al projecte Agroparc Penedès, un clúster agroalimentari, sostenible i circular.

El termini de presentació  de les candidatures és el 9 d’octubre, i tota la informació sobre el procediment de presentació es troba a la pàgina web Agronoms.cat.

Font: Col·legi d’Enginyers Agrònoms de Catalunya