FITXA TÈCNICA | 25/08/2022  Ruralcat

Nova fitxa de normativa sobre els principals requisits i recomanacions per a la conservació de granges avícoles a la producció ramadera ecològica

Es tracta de l’actualització de la fitxa de normativa número 4, on es detallen tots els requeriments que estableix la nova normativa de producció ecològica.

El projecte ha estat realitzat per la Unitat de Producció Agroalimentària Ecològica.

La Unitat de Producció Agroalimentària Ecològica del Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) ha publicat la nova fitxa tècnica “Principals requisits i recomanacions per a la conversió de granges avícoles a producció ecològica”.

Es tracta de l’actualització de la fitxa de normativa núm. 4, on es detallen tots els requisits que estableix la nova normativa de producció ecològica i que afecten a qualsevol granja de producció avícola de carn o posta que vulgui certificar la seva producció com a ecològica.

S'especifica, per exemple quines normes d'allotjament han de tenir les aus ecològiques, quina alimentació se'ls ha de subministrar o quins mitjans es poden utilitzar per a la prevenció de malalties. A més de les normes de la producció ecològica, també es detallen recomanacions tècniques i punts a tenir en compte si es vol iniciar una explotació d'aus ecològiques.

A l’apartat de fitxes tècniques de Ruralcat es poden trobar les fitxes PAE i altres relacionades amb reg, fertilització o transferència.

 

Font: DACC