BIOECONOMIA | 27/10/2022  Ruralcat

Participa en l’enquesta regional de percepcions de la Bioeconomia

Aquesta enquesta té l’objectiu d’aprofundir en les percepcions de la bioeconomia per part dels diversos actors clau, així com els beneficis i els reptes als quals s’enfronta la bioeconomia a Catalunya.

Els resultats ajudaran a establir una comparativa entre les diverses regions europees participants a l’estudi.

El Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural us convida a participar en l’Enquesta regional de percepcions de la bioeconomia,  amb el suport de la iniciativa Bioregions Facility i l’European Forest Institute (EFI).

 

 

L’enquesta té l’objectiu d’aprofundir en les percepcions de la bioeconomia per part dels diversos actors clau, així com els beneficis i els reptes als quals s’enfronta la bioeconomia a Catalunya. Els resultats ajudaran a establir una comparativa entre les diverses regions europees participants a l’estudi i seran una eina important per aprofitar millor les polítiques regionals, enfortir les associacions amb les empreses i contribuir a una comprensió creixent del context i de les percepcions de la bioeconomia a Catalunya, a Europa i al món.

La participació és totalment voluntària i podeu deixar de respondre en qualsevol moment. Tots els resultats es recullen de manera anònima i la vostra informació de contacte no es conservarà.

La vostra opinió serà molt valuosa. Tots tenim un paper per exercir en l’enfortiment de la bioeconomia circular. Les nostres decisions poden ajudar a impulsar la transició cap a sistemes més sostenibles.Al finalitzar l’enquesta  tindreu la possibilitat d'accedir a esdeveniments de networking i matchmaking amb actors de tot Europa a través de la iniciativa Bioregions Facility. Si voleu estar informats sobre aquests esdeveniments cliqueu l'enllaç de registre que es desbloqueja quan completeu l'enquesta.

 

Font: DACC

Informació relacionada