RURALCAT | 27/10/2022  Ruralcat

L’Oficina Virtual d’Extensius.cat estrena una nova pàgina web

El nou portal de Ruralcat ofereix el contingut de forma més visual, agradable i endreçada perquè l’usuari pugui trobar la informació que necessita de forma ràpida i eficient.

El portal d’Extensius.cat funciona des de l’any 2016.

Ruralcat ha actualitzat el portal web de l’Oficina Virtual d’Extensius.cat, que funciona des de l’any 2016, i aquest any renova completament la web.

 

Extensius.cat és el portal de referència, coordinat pel programa de Cultius extensius sostenibles de l’IRTA, per a la informació de cultius extensius i ofereix el contingut de forma més visual, agradable i endreçada perquè l'usuari pugui trobar la informació que necessita de forma ràpida i eficient.

 

La web ofereix una versió responsive per a tots els usuaris que en facin ús des d'algun dispositiu mòbil. També inclou contingut relacionat amb cultius extensius a través d'articles tècnics, fitxes de varietats, resultats de les xarxes de varietats, vídeos divulgatius o altres documents tècnics com guies, presentacions o documentacions de jornades.

 

Aquesta oficina virtual es desenvolupa conjuntament gràcies al treball tècnic de l'IRTA i el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural i el seu suport econòmic.

 

Extensius.cat no es tracta només d’un portal, sinó que també és un butlletí mensual, un canal de Youtube i un perfil a Twitter.

 

Font: Ruralcat