FORMACIÓ | 07/03/2016  RuralCat

Pla de formació en criteris d'innocüitat alimentària i esquemes de certificació

L'EA de l'Empordà ha elaborat un pla de formació en criteris d'innocuïtat alimentària i en els diferents esquemes de certificació com ara BRC, IFS i FSSC22000. El Pla consta d'11 cursos i està dissenyat per poder ser desenvolupat en els pròxims dos anys.

L’Escola Agrària de l’Empordà, dins del marc del Pla anual de formació agrària i amb l’afany d’anar millorant la formació que ofereix al sector agroalimentari, ha elaborat un pla de formació en criteris d’innocuïtat alimentària i en els diferents esquemes de certificació com ara BRC, IFS i FSSC22000.

Aquest pla de formació en innocuïtat alimentària està dissenyat per poder ser desenvolupat en els pròxims dos anys.

El Pla consta d’11 cursos que es basen en diferents criteris d’especialització, des de per a tècnics que s’inicien en els sistemes de gestió d’innocuïtat alimentària fins a auditors interns. A més, els interessats podran accedir de manera independent o bé de manera continuada segons les seves necessitats.

La durada dels cursos serà de 20 a 40 hores i s’estructuren en classes presencials i treballs en grup.

El professorat que impartirà aquests cursos són professionals del sector de la innocuïtat alimentària, amb experiència i formació contrastades.

L'Escola de Capacitació Agrària de l'Empordà es troba a Monells, al Baix E mpordà, i forma part de la xarxa d'escoles del Servei de Formació Agrària del Departament d’Agricultura, ramaderia, pesca i Alimentació.

Si vols conèixer més opcions formatives, pots consultar el nostre apartat de formació, on trobaràs cursos de formació a distància, semi presencials i presencials, i jornades tècniques .