INDÚSTRIES ALIMENTÀRIES | 07/02/2023  Ruralcat

Neix InfoLAB, el butlletí del Laboratori Agroalimentari

El seu objectiu és difondre notícies i temes d’interès per als professionals dels laboratoris del sector agroalimentari públics i privats.

El nou butlletí té una periodicitat bimensual.

El Laboratori Agroalimentari ha publicat el nº1 del butlletí InfoLAB.  Aquest nou butlletí, que tindrà una periodicitat bimensual, neix amb l’objectiu de difondre notícies i temes d'interès per als professionals dels laboratoris del sector agroalimentari públics i privats.

El butlletí té l’apartat d’actualitat, amb notícies relacionades amb els laboratoris del sector agroalimentari, l’apartat d’agenda, on s’hi troben jornades, congressos i esdeveniments relacionats amb el sector i l’apartat de legislació, on es comuniquen reglaments també relacionats amb el tema. 

El Laboratori Agroalimentari es tracta d’un òrgan adscrit al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural, l'àmbit d'actuació del qual abasta tot el territori de Catalunya. Es constitueix com a servei oficial i base tècnica de l'administració catalana pel que fa a les seves necessitats analítiques específiques destinades al control i seguiment de la qualitat i la seguretat agroalimentària. El Laboratori realitza el control analític oficial dels mitjans de la producció i dels productes agroalimentaris de la Generalitat de Catalunya a través de les anàlisis de mostres informatives o bé inicials, contradictòries i diriments dels procediments d'inspecció, de litigi i campanyes de control en matèria d'intervenció agroalimentària i de comerç exterior.

Si ets un professional dels laboratoris del sector agroalimentari o t’interessa i vols estar informat de l’actualitat i les novetats, pots fer la subscripció al butlletí a través de la web del DACC per rebre el butlletí informatiu InfoLAB.

 

Font: IRTA