FOMACIÓ A DISTÀNCIA | 17/03/2016  RuralCat

El 28 de març s'obriran noves inscripcions a 5 cursos a distància

Del 28 de març al 6 d'abril et podràs inscriure a noves edicions de 5 cursos a distància que ofereix el Servei de Formació Agrària a través del portal RuralCat.

FAD 2016

Aquests cursos són: Curs de complements per a la gestió de l'empresa agrària; Tasques per a la gestió de l'empresa; Habilitats en la gestió de l'empresa; Fonaments zootècnics II; Curs bàsic de reg.

Recorda que per inscriure's cal estar donat d'alta com a usuari de RuralCat. Si encara no n'ets membre pots fer-ho durant aquesta setmana, omplint un senzill formulari. L'alta és totalment gratuïta.

 

Indicacions per sol·licitar el curs

 

  1. Entra a la teva àrea de membre i comprova que, a la teva fitxa, has introduït correctament totes les dades que es sol·liciten. Ho post fer des del menú El meu perfil/Les meves dades/Canvi de dades personals (pestanya “Dades addicionals de RuralCat”). Si falta alguna dada, introdueix-la i, a continuació, prem el botó Guardar.
  2. Una vegada hagis comprovat la teva fitxa, obre el menú Formació/Cursos a distància
  3. Cerca el curs al qual et vols inscriure. Comprova que la inscripció està oberta. En el text del camp "Inscripció" diu "Inscriu-t’hi".
  4. Fes clic sobre "Inscriu-t’hi" per tal de realitzar la inscripció.
  5. A continuació, apareixerà un missatge indicant que t'hi has inscrit.
  6. Rebràs un correu electrònic al teu compte personal i al de RuralCat per indicar-te com has de finalitzar la matriculació i la data límit per fer-ho.

 

Informació dels propers cursos a distància

 

Curs de complements per a la gestió de l'empresa agrària

Aquest curs consta de set temes: l’administració pública, els contractes de lloguer de la superfície rústica, les assegurances agràries, l’associacionisme, la comercialització, les TIC en l’agricultura i els reptes de l’agricultura de futur.

El curs tindrà una durada de 30 hores, començarà el 19 d’abril i acabarà el 20 de maig.

 

Habilitats en la gestió de l'empresa

En breu us podrem oferir la descripció d’aquest curs. Disculpeu les molèsties.

El curs tindrà una durada de 32 hores, començarà el 19 d’abril i acabarà el 10 de juny.

 

Tasques per a la gestió de l'empresa
 

En breu us podrem oferir la descripció d’aquest curs. Disculpeu les molèsties.

El curs tindrà una durada de 42 hores, començarà el 19 d’abril i acabarà el 24 de juny.

 

Fonaments zootècnics II

Tres són els objectius generals d'aquest curs: El primer és aprendre a analitzar el concepte de malaltia i les causes que l'originen, així com a classificar les patologies més comunes que afecten els animals i conèixer la influència que tenen sobre ells. El segon és caracteritzar els allotjaments ramaders, relacionant-los amb la fase productiva dels animals i l'espècie de destí. El tercer és identificar els diferents productes animals, descrivint les seves característiques i les bases fisiològiques de la producció.

El curs tindrà una durada de 45 hores, començarà el 19 d’abril i acabarà el 17 de juny.

 

Curs bàsic de reg

Aquest curs té l'objectiu de donar a conèixer la importància del reg i d'evitar el malbaratament d'aigua per a la competitivitat de les explotacions agrícoles. Entendre les relacions entre el reg i la societat i entre el reg i el medi ha de servir per a conscienciar-se de la necessitat de fer un ús responsable de l'aigua que permeti la sostenibilitat dels regadius catalans a llarg termini.

El curs tindrà una durada de 50 hores, començarà el 19 d’abril i acabarà el 24 de juny.