PITA 2007 | 17/07/2017  Ruralcat

El DARP convoca la XVI edició del PITA

El Departament d'Agricultura, Ramaderia, Pesca i Alimentació (DARP) ha publicat en el Diari Oficial de la Generalitat de Catalunya la convocatòria de la XVI edició del Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària PITA 2017. El termini per a la presentació de candidatures finalitza el 22 d'agost.

El DARP vol reconèixer i distingir amb el Premi a la Innovació Tecnològica Agroalimentària les empreses agràries, les agroindústries i les persones joves emprenedores innovadores que hagin incorporat innovacions que representin un nou producte, procés o gestió per a l’empresa orientats a millorar-ne la competitivitat i la sostenibilitat, mitjançant la innovació.

El premi consta de tres modalitats: una per a l’empresa agrària, una per a l’agroindústria i una al/a la jove emprenedor/a innovador/a, dotades amb 6.000 euros cadascuna, i també hi ha tres nominacions o finalistes a les tres modalitats amb una dotació de 2.000 euros cadascuna.

El termini per a la presentació de candidatures al premi és fins al 22 d’agost de 2017 i el el termini màxim per resoldre la concessió dels premis serà l’1 de novembre de 2017, i el veredicte es publicarà al DOGC, a RuralCat i a la web del DARP.

 

Guanyadors i finalistes 2016

 

En la darrera edició, els guanyadors i finalistes de les tres modalitats del premi van ser:


En la modalitat a l'agroindústria:

En la modalitat a l'empresa agrària:

En la modalitat al/a la jove emprenedor/a innovador/a: