RURALCAT | 29/03/2023  Ruralcat

20 anys de RuralCat: El 2018 es posa en marxa el perfil d’Instagram de RuralCat

Efemèrides: Aquest 2023, RuralCat celebra el seu 20è aniversari. En aquests 20 anys, s’han posat en marxa diverses iniciatives que han permès consolidar el portal com la comunitat de referència del sector agroalimentari, forestal i del món rural i marítim.

El 2018 es posa en marxa el perfil d’Instagram de RuralCat.

L’any 2018 es va posar en marxa els perfil d’Instagram de RuralCat, amb la finalitat d’apropar-se més a la societat i tenir un contacte directe amb tota la comunitat. Des de l'equip de RuralCat es va valorar la importància d’aquesta xarxa social en aquell moment -i encara avui dia-, ja que és una gran eina comunicativa per tal de donar visibilitat, transparència i valor al portal. Iniciar aquesta estratègia de comunicació digital formava part dels objectius de la plataforma: ser més pròxims i accessibles als públics d'interès.

Al llarg d’aquests anys, aquesta xarxa social ha servit per comunicar i fer difusió del contingut més rellevant del portal. A través de les històries, es fa difusió de les entrevistes, els articles tècnics, el butlletí setmanal, etc. A més, també és un punt de contacte directe amb els usuaris de RuralCat, ja que es reben missatges, peticions i consultes, i una bona eina de relacionament amb altres empreses, institucions i organitzacions del sector.

A dia d’avui, el perfil d’Instagram compta amb més de 6.700 seguidors. RuralCat també té presència a altres canals de comunicació online, com ara Facebook, que compta amb 6.654 seguidors, Twitter, amb 15.712 i Youtube, que actualment registra més de 1.400 subscriptors.

RuralCat és un web de continguts i serveis orientat al sector professional agroalimentari, forestal i del món rural i marítim que es nodreix de manera transversal de tots els àmbits que generen coneixement.

La finalitat de RuralCat és contribuir en la transferència de coneixement i la innovació, potenciar la formació en línia, crear continguts tècnics, publicar informació rellevant per a l’activitat econòmica i generar eines de suport per a la presa de decisions.

 

Font: RuralCat

Informació relacionada