RAMADERIA | 04/05/2023  Ruralcat

S'obre la convocatòria per a iniciar un projecte emprenedor a l’espai test agrari de la Vall del Ges Orís Bisaura

L’espai test agrari de la Vall del Bes Orís i Bisaura posa a disposició de les persones emprenedores un espai físic per dur a terme el test d’activitats d’un projecte empresarial de cabrum de llet.

La presentació de candidatures estarà oberta fins al dilluns 22 de maig a les 14h.

S’han aprovat les bases reguladores del procés de selecció i la convocatòria del procés de selecció d’una persona emprenedora en el sector agro-ramader local, per poder testar la seva activitat en un dels dos llocs de l’Espai Test Agrari de la Vall del Ges, Orís i Bisaura, en concret la finca ubicada dins el terme municipal de Sora.

L'espai test agrari de la Vall del Ges Orís i Bisaura pretén donar suport a l'emprenedoria agrària posant a disposició de les persones emprenedores d'un espai físic per a dur a terme el test d’activitat d’un projecte empresarial de cabrum de llet i un acompanyament i seguiment integral de l’inici de l’activitat.

 

Els requisits mínims per accedir a la selecció són els següents:

Acreditar una formació mínima de 250 hores en ramaderia extensiva si bé es pot convalidar aquesta formació amb una experiència acreditada d’almenys 1 any

Disposar d’un pla d’empresa elaborat en l’àmbit de la ramaderia extensiva en cabra o ovella en l’Espai Test de la Vall del Ges o en un espai similar segons guió de Pla

d’Empresa adjunt a les bases.

Carnet de conduir i disponibilitat de vehicle

Declaració responsable d’auto suport econòmic

Curriculum vitae

 

La presentació de candidatures estarà oberta fins al dilluns 22 de maig a les 14h.

 

Font: DACC