RURALCAT | 23/05/2023  Ruralcat

20 anys de RuralCat: El 2012 es posa en marxa el canal de Youtube de RuralCat

Efemèrides: Aquest 2023, RuralCat celebra el seu 20è aniversari. En aquests 20 anys, s’han posat en marxa diverses iniciatives que han permès consolidar el portal com la comunitat de referència del sector agroalimentari, forestal i del món rural i marítim.

El 2012 es posa en marxa el canal de Youtube de RuralCat

L’any 2012 es va posar en marxa el canal de Youtube de RuralCat, amb la finalitat d’apropar-se més a la societat, tenir més contacte directe amb tota la comunitat, i oferir un contingut més ampli i extens. Es tracta d’una gran eina comunicativa per tal de donar visibilitat, transparència al portal. Iniciar aquesta estratègia de comunicació digital formava part dels objectius de la plataforma: ser més pròxims i accessibles als públics d'interès.

Al llarg dels anys, aquesta xarxa social ha servit per fer difusió de contingut visual que aporta valor al contingut del portal. En el canal, es poden trobar els vídeos classificats en llistes de reproducció: vídeos de les jornades PATT en línia, els premis PITA, el premi RuralApps, vídeos dels projectes dels Grups Operatius, entre altres. També hi ha vídeos relacionats amb les diferents oficines virtuals del portal, com l’oficina de Fertilització, Xarxa-i.cat, El Planter, Horta.Net, etc.

A dia d’avui, el canal de Youtube compta amb més de 700 vídeos penjats i 1.500 subscriptors. RuralCat també té presència a altres canals de comunicació online, com ara Instagram, que compta amb més de 6.879 seguidors, Facebook, amb 6.654 seguidors i Twitter, amb 15.712.

RuralCat és un web de continguts i serveis orientat al sector professional agroalimentari, forestal i del món rural i marítim que es nodreix de manera transversal de tots els àmbits que generen coneixement.

La finalitat de RuralCat és contribuir en la transferència de coneixement i la innovació, potenciar la formació en línia, crear continguts tècnics, publicar informació rellevant per a l’activitat econòmica i generar eines de suport per a la presa de decisions.

 

Font: RuralCat