FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 24/07/2023  Ruralcat

S’estrena el nou curs “Prevenció i reducció del malbaratament alimentari”

L’objectiu d’aquest curs és capacitar els assistents per desenvolupar el seu propi Pla de Prevenció de Pèrdues i Malbaratament Alimentaris, d’acord amb la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris.

El curs començarà el dia 24 d’octubre i acaba el 24 de novembre. Té una durada de 20h.

El dia 2 d’octubre s’obrirà a inscripció el curs Prevenció i reducció del malbaratament alimentari, que ofereix el Servei de Formació Agrària a través del portal RuralCat. El període d’inscripció finalitza l’11 d’octubre.

L’Escola Agrària de Mas Bové del Servei de Formació del Departament imparteix aquest curs en format en línia (FAD). L’objectiu d’aquest curs és capacitar els assistents per desenvolupar el seu propi Pla de Prevenció de Pèrdues i Malbaratament Alimentaris, d’acord amb la Llei 3/2020, de l’11 de març, de prevenció de les pèrdues i el malbaratament alimentaris.

Els continguts del curs són els següents:

-Píndola 1. LA SOLUCIÓ COMENÇA PER TU.

-Píndola 2. DEFINIR ELS OBJECTIUS ESTRATÈGICS DELS PPRPMA

-Píndola 3. DESIGNAR UN EQUIP DE TREBALL I/O UNA PERSONA RESPONSABLE

-Píndola 4. DESCRIURE ELS FLUXOS DEL PROCÉS PRODUCTIU.

-Píndola 5. QUANTIFICA LES PÈRDUES PER MALBARATAMENT ALIMENTARI.

-Píndola 6. ANALITZAR LES CAUSES I DEFINEIX ACCIONS DE PREVENCIÓ I REDUCCIÓ

-Píndola 7. IDENTIFICAR ELS PUNTS CRÍTICS I DEFINEIX UNES MESURES CORRECTORES

-Píndola 8. FORMAR AL PERSONAL

-Píndola 9. DESENVOLUPAR UN SISTEMA DE SEGUIMENT, DOCUMENTACIÓ I REGISTRE

-Píndola 10. COMUNICAR ELS RESULTATS ASSOLITS

-Píndola 11. VERIFICAR I ACTUALITZAR EL PPRPMA

 

El curs començarà el dia 24 d’octubre i acaba el 24 de novembre. Té una durada de 20h. Més informació i inscripció a través del portal RuralCat  

 

Font: Escola Agrària de Mas Bové

Informació relacionada