FORMACIÓ A DISTÀNCIA | 23/05/2016  RuralCat

El 30 de maig s'obriran noves inscripcions a 2 cursos a distància

Del 30 de maig al 8 de juny et podràs inscriure a noves edicions dels cursos a distància El taller i Botànica, que ofereix el Servei de Formació Agrària a través del portal RuralCat.

FAD 2016

Recorda que per inscriure's cal estar donat d'alta com a usuari de RuralCat. Si encara no n'ets membre pots fer-ho durant aquesta setmana, omplint un senzill formulari.  L'alta és totalment gratuïta.

 

Indicacions per sol·licitar el curs

 

  • Entra a la teva àrea de membre i comprova que, a la teva fitxa, has introduït correctament totes les dades que es sol·liciten. Ho pots fer des del menú “El meu perfil/Les meves dades/Canvi de dades personals (pestanya ‘Dades addicionals de RuralCat’)”. Si falta alguna dada, introdueix-la i, a continuació, prem el botó Guardar.
  • Una vegada hagis comprovat la teva fitxa, obre el menú “Formació/Cursos a distància”.
  • Cerca el curs al qual et vols inscriure. Comprova que la inscripció està oberta. En el text del camp "Inscripció" diu "Inscriu-t’hi".
  • Fes clic sobre "Inscriu-t’hi" per tal de realitzar la inscripció.
  • A continuació, apareixerà un missatge indicant que t'hi has inscrit.
  • Rebràs un correu electrònic al teu compte personal per indicar-te com has de finalitzar la matriculació i la data límit per fer-ho.

 

Informació dels propers cursos a distància


Botànica


Aquest és un curs obert però està especialment adreçat als alumnes que estan seguint un itinerari formatiu dins del procés d’incorporació a l’empresa agrària. En finalitzar aquest curs, els estudiants conèixer els components de la cèl·lula vegetal i la funció dels diferents teixits vegetals, podran relacionar les diferents parts de les plantes (arrel, tija, fulles, flors, fruits, llavors) amb les principals funcions (respiració, fotosíntesi, transpiració, etc.), i classificar les plantes segons les seves característiques botàniques.

El curs tindrà una durada de 63 hores, començarà el 6 de setembre i acabarà el 28 de novembre.

 

El taller

Els coneixements adquirits en aquest curs han de permetre a l’estudiant: Organitzar el taller d'una explotació justificant la ubicació de les eines i els equips; realitzar les operacions de mecanització bàsica (tallar, foradar, roscar, polir i soldar per arc elèctric) justificant els materials i els mètodes emprats; i complir les normes de prevenció de riscos laborals i de protecció mediambiental relacionats amb la manipulació dels materials, eines, estris i màquines del taller agrari.

El curs tindrà una durada de 39 hores, començarà el 6 de setembre i acabarà el 28 d’octubre.