FORMACIÓ | 20/06/2016  RuralCat

Premis a la trajectòria individual en el camp de la formació professional

El Consell Català de Formació Professional ha convocat la tercera edició dels Premis a la trajectòria individual en el camp de la formació professional. El termini per presentar les candidatures finalitza el 30 de juny.

Conscient de la importància que té la formació professional per al país, el Consell Català de Formació Professional vol reconèixer, valorar i fomentar les tasques individuals en la formació professional pública i/o privada en tota la seva dimensió, reglada, no reglada i per a l’ocupació. Amb aquesta finalitat, va crear e 2014 els Premis del Consell Català de Formació Professional, a la trajectòria individual promoguda en el camp de la formació professional.

Aquests premis volen distingir les tasques meritòries en activitats relacionades amb la formació professional fetes a Catalunya, que destaquin pel seu significat, valor, dedicació i/o exemplaritat, així com per l’adequació a les necessitats del mercat de treball, docència, aprenentatge, innovació, gestió, mètodes didàctics i materials de suport i d’avaluació, entre altres.

Els premis tenen caràcter honorífic, consisteixen en un diploma nominatiu i un guardó acreditatiu i no comporten dotació econòmica.
 

Informació relacionada