PREVISIÓ AGENDA | 04/07/2016  RuralCat

Jornades tècniques de la propera setmana

RuralCat et proporciona la llista de les activitats del Pla Anual de Transferència Tecnològica programades per la propera setmana, del 11 al 17 de juliol.

Imatge d'una jornada sobre apicultura sostenible d'alta muntanya. Font: DARP

Imatge d'una jornada sobre apicultura sostenible d'alta muntanya. Font: DARP

Per facilitar el recordatori de les activitats del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) et detallem a continuació un recull de les activitats que es duran a terme del 11 al 17 de juliol.

Projecte TOPPS: regulació d'equips d'aplicació de fitosanitaris i bones pràctiques per reduir la deriva, a Caldes de Montbui, dimarts 12 de juliol
Comercialització de fruita seca ecològica: de la tradició a la modernitat, a Constantí, dimarts 12 de juliol
Projecte TOPPS: regulació d'equips d'aplicació de fitosanitaris i bones pràctiques per reduir la deriva, a Sant Jaume dels Domenys, 13 de juliol de 2016
Aposta europea per la innovació en el sector agroalimentari, a Barcelona, dijous 14 de juliol
Innovació i ús sostenible de l'aigua en el sector agroalimentari, a Barcelona, dijous 14 de juliol
Varietats tradicionals catalanes de vinya, a Reus, dijous 14 de juliol
Apicultura sostenible d'alta muntanya, a Boí, divendres 15 de juliol
Control de plagues i malalties en horts escolars ecològics, a Altafulla, divendres 15 de juliol

Els programes de les jornades són susceptibles de modificació per part dels organitzadors. Per aquest motiu, i per tenir un coneixement més concret sobre cada activitat, t’aconsellem que consultis periòdicament l'apartat Agenda de RuralCat, on hi trobaràs també informació d’altres esdeveniments, fires i salons relacionats amb el sector agroalimentari i rural que es celebraran els propers dies.

Recorda que RuralCat també t’ofereix informació de totes les activitats del PATT per al 2016  i que pots formalitzar de forma automàtica la preinscripció a les jornades a través de RuralCat.