PREVISIÓ AGENDA | 11/07/2016  RuralCat

Jornades tècniques de les properes dues setmanes

RuralCat et proporciona la llista de les activitats del Pla Anual de Transferència Tecnològica programades per la propera setmana, del 18 al 31 de juliol.

Imatge d'una jornada sobre varietats de préssec i nectarina. Font: DARP

Imatge d'una jornada sobre varietats de préssec i nectarina. Font: DARP

Per facilitar el recordatori de les activitats del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT) et detallem a continuació un recull de les que es duran a terme del 18 al 24 de juliol.

Dies de reg al Segarra Garrigues. Adobat de cereal d'hivern + panís en doble collita, a Artesa de Segre, dimarts 19 de juliol.

10 anys de fertilització orgànica del cultiu de l'arròs al Delta de l'Ebre, a Deltebre, dijous 21 de juliol.

XX Exposició de varietats de préssec i nectarina, a Gimenells, el dijous 28 de juliol.

 

Els programes de les jornades són susceptibles de modificació per part dels organitzadors. Per aquest motiu, i per tenir un coneixement més concret sobre cada activitat, t’aconsellem que consultis periòdicament l'apartat Agenda de RuralCat, on hi trobaràs també informació d’altres esdeveniments, fires i salons relacionats amb el sector agroalimentari i rural que es celebraran els propers dies.

Recorda que RuralCat també t’ofereix informació de totes les activitats del PATT per al 2016  i que pots formalitzar de forma automàtica la preinscripció a les jornades a través de RuralCat.