RURALCAT | 25/10/2023  Ruralcat

20 anys de RuralCat: La infografia que reuneix totes les dades i indicadors del portal al llarg d’aquests 20 anys

Efemèrides: Aquest 2023, RuralCat celebra el seu 20è aniversari. En aquests 20 anys, s’han posat en marxa diverses iniciatives que han permès consolidar el portal com la comunitat de referència del sector agroalimentari, forestal i del món rural i marítim.

La infografia que reuneix totes les dades i indicadors del portal al llarg d’aquests 20 anys.

Per commemorar els 20 anys de RuralCat, s'ha elaborat una infografia que reuneix els indicadors i les dades relacionades amb l'evolució del portal. La infografia conté informació sobre la pàgina web, el contingut que s'hi publica, i les xarxes socials. D'aquesta manera, permet veure com el portal, des del seu inici l'any 2003, ha tingut una evolució molt positiva que l'ha portat a convertir-se avui en dia en la comunitat de referència del sector agroalimentari, forestal i del món rural i marítim.

Pel que fa a la pàgina web, l’any 2003 es va tancar amb 55.507 visites, 1.654 usuaris registrats i 55.480 pàgines vistes. Amb el pas del temps, aquestes xifres han augmentat, i avui dia RuralCat compta amb 483.632 visites, 69.714 usuaris registrats i més de 2 milions de pàgines vistes.

 

Evolució de les visites de RuralCat

 

Evolució dels usuaris registrats a RuralCat

 

Evolució de les pàgines vistes a RuralCat

 

Pel que fa als espais més visitats durant aquests 20 anys, en primer lloc, es troba l’apartat de Formació i Transferència, seguit de la Formació a Distància, les Inscripcions a jornades tècniques i finalment, les Dades Agrometeorològiques.

Durant aquesta vintena d’anys, s’han publicat més de 4.800 jornades PATT i 3.942 publicacions a l’agenda, 792 edicions de cursos i s’han matriculat més de 45.000 alumnes.

Pel que fa al contingut compartir al portal, RuralCat celebra els seus 20 anys amb més de 9.600 notícies publicades, 343 entrevistes, 96 articles tècnics, 35 reportatges, 86 infografies, 123 dossiers tècnics, 568 vídeos de jornades PATT, 28 butlletins de fertilització, 77 butlletins de reg i 1.000 butlletins propis del portal.

En relació amb les xarxes socials, l’evolució també ha estat molt positiva. Actualment, Facebook compta amb més de 6.700 seguidors i 837 posts publicats. Pel que fa a Twitter, té una comunitat de més de 16.000 seguidors i més de 42.000 tuits. A l’Instagram, l’última xarxa social que es va obrir el portal, té més de 7.000 seguidors i reuneix 336 publicacions. Per acabar, en el canal de Youtube, hi ha 1.685 persones subscrites i més de 765 vídeos penjats.

 

Evolució dels seguidors de Facebook

 

Evolució dels seguidors de Twitter

 

Evolució dels seguidors d’Instagram

 

Evolució dels subscriptors al canal de Youtube

 

Demà se celebra la jornada “20 anys de RuralCat. Revolució immersiva: optimització, acceleració i empoderament” i es presentaran els resultats d’aquesta infografia, per tal de veure l’evolució del portal al llarg d’aquesta vintena d’anys.

RuralCat és un web de continguts i serveis orientat al sector professional agroalimentari, forestal i del món rural i marítim que es nodreix de manera transversal de tots els àmbits que generen coneixement.

La finalitat de RuralCat és contribuir en la transferència de coneixement i la innovació, potenciar la formació en línia, crear continguts tècnics, publicar informació rellevant per a l’activitat econòmica i generar eines de suport per a la presa de decisions.

 

Font: RuralCat