RURALCAT | 31/10/2023  Ruralcat

20 anys de RuralCat: L’any 2022 s’incorporen codis QR a la inscripció a jornades tècniques del PATT

Efemèrides: Aquest 2023, RuralCat celebra el seu 20è aniversari. En aquests 20 anys, s’han posat en marxa diverses iniciatives que han permès consolidar el portal com la comunitat de referència del sector agroalimentari, forestal i del món rural i marítim.

L’any 2022 s’incorporen codis QR a la inscripció a jornades tècniques del PATT

L'any 2022 es van incorporar codis QR a la inscripció a jornades tècniques del PATT, una eina per a la validació dels assistents a les jornades, i d’aquesta manera, tenir un millor control de l’assistència. Aquests QR els reben les persones en inscriure’s a una jornada del PATT i es validen a través d’un nou mòdul al portal RuralCat que fan servir els organitzadors, i els permet confirmar a les persones inscrites, però també les que no han fet inscripció prèvia, de manera fàcil i ràpida. També permet agilitzar el procés de registre dels assistents en els accessos a la sala, i garantir la protecció de dades dels participants.

La incorporació del QR es tracta d’un dels darrers canvis del portal al llarg dels seus 20 anys. RuralCat evoluciona i s’adapta a les noves tecnologies i eines que sorgeixen, per facilitar processos i continuar incorporant millores al portal. 

Les jornades tècniques formen part del Pla Anual de Transferència Tecnològica (PATT), un instrument de referència pel sector agroalimentari, forestal i el medi natural, rural i marítim de Catalunya, pel que fa a la transferència de coneixements, foment de la Innovació i professionalització del sector. Des de RuralCat, podeu consultar tota l’oferta de jornades a l’apartat Agenda i tramitar la inscripció a aquelles que siguin del vostre interès a l’apartat Inscripcions del portal.

RuralCat és un web de continguts i serveis orientat al sector professional agroalimentari, forestal i del món rural i marítim que es nodreix de manera transversal de tots els àmbits que generen coneixement.

La finalitat de RuralCat és contribuir en la transferència de coneixement i la innovació, potenciar la formació en línia, crear continguts tècnics, publicar informació rellevant per a l’activitat econòmica i generar eines de suport per a la presa de decisions.

 

Font: RuralCat