INNOVACIÓ | 18/01/2024  Ruralcat

Ets una startup i vols participar a l’Espai Innova.cat d’Alimentària 2024?

Les persones seleccionades per participar a l’ESPAI INNOVA.cat podran reforçar i donar a conèixer el seu projecte i la seva proposta de valor davant empreses alimentàries i inversors de tot el món.

S’ha programat per al dimarts 19 de març un ‘Pitching Day’ específic per a empreses emergents.

Amb l’objectiu d’estimular la innovació i la transferència de coneixement al sector agroalimentari, el Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural (DACC) de la Generalitat de Catalunya i l’Institut de Recerca i Tecnologia Agroalimentàries (IRTA), comptaran en el marc de la fira Alimentaria 2024 amb l’ESPAI INNOVA.cat. En aquest àmbit s’ha programat per al dimarts 19 de març un  ‘Pitching Day’ específic per a empreses emergents.

 

 

Les empreses que estiguin interessades en donar a conèixer el seu projecte i la seva proposta de valor davant empreses alimentàries i inversors de tot el món, poden sol·licitar la seva participació al “Pitching Day” a través del següent formulari d’inscripció.

Les startups seleccionades podran defensar el seu projecte, relacionar-se amb inversors i experts de l’àmbit de l'agroalimentació i comptar amb credencials per accedir a Alimentaria. A més a més, 8 d’elles disposaran d’un espai expositiu gratuït durant els quatre dies de la fira.

Si ets una empresa emergent que vols donar a conèixer el teu projecte al mercat, des del DACC i l’IRTA et convidem a participar i a no deixar passar aquesta oportunitat en el marc d’un saló referent a nivell internacional.

 

La innovació, una prioritat per al sector alimentari i per al DACC 

Per al Departament d’Acció Climàtica, Alimentació i Agenda Rural de la Generalitat de Catalunya, la innovació constitueix una prioritat transversal fonamental relacionada amb els objectius de la Unió Europea, per promoure un sector eficient, productiu, sostenible, diversificat i competitiu. En línia amb aquesta prioritat, un dels reptes del DACC és estimular la innovació i la transferència de coneixement en el sector agroalimentari. Una de les funcions de la Secretaria d’Alimentació del Departament és definir, executar, coordinar, supervisar i fer el seguiment de les actuacions de recerca, transferència i innovació (R+T+I), incloses actuacions d’emprenedoria, per assolir un sistema agroalimentari respectuós amb el planeta.

 

La fira Alimentaria, un saló referent a nivell internacional

La fira Alimentaria és un dels salons internacionals més importants d’Espanya, un esdeveniment de referència organitzat per Alimentaria Exhibitions – Fira de Barcelona. L’edició d’enguany preveu comptar amb la participació d’unes 3.200 empreses expositores que ocuparan 100.000m2 i 7 pavellons del recinte Gran Via de Fira de Barcelona. Pel que fa a la participació d’assistents, la fira espera rebre 100.000 visitants.

 

 

Font: DACC